Festival zonnebrillen 2017

festival-zonnebrillen

The sun is shining, I feel good! Als je naar een festival gaat hoop je natuurlijk dat het zonnetje lekker schijnt. Gelukkig zijn de meeste outdoor festivals middenin de zomer en is de kans op een zonnetje groter dan normaal. Een zonnebril beschermt niet alleen tegen het felle zonlicht, het maakt je outfit ook nog eens compleet. Tegenwoordig zijn er zóveel verschillende modellen zonnebrillen dat het soms lastig is om er één uit te kiezen. Daarom hebben wij de leukste zonnebrillen op een rijtje gezet voor het festivalseizoen van 2017.

Let the sun shine!

Wanneer je je eerste drankje in je hand hebt en onderweg bent naar je favoriete stage en ineens het zonnetje tevoorschijn komt, dan wordt het tijd om je festival outfit af te maken met je hippe zonnebril!

Dames Zonnebrillen Trends 2017

Futuristisch is het woord wat de trend voor 2017 beschrijft qua zonnebrillen. Dit festivalseizoen zien we veel reflecterende en shiny zonnebrillen in geometrische vorm. Oversized brillen zijn ook weer helemaal terug van weggeweest voor de vrouwen. Deze trend zet zich ook door in het najaar!

Wat het belangrijkste is, is dat je een zonnebril kiest die past bij de vorm van je hoofd. Een cat-eye vorm bril kan misschien nog zo leuk eruitzien, als het niet bij de vorm van je hoofd staat dan lijkt het ineens een stuk minder leuk. Hieronder een paar van onze favoriete zonnebrillen voor 2017.

Klik op de banner en ga direct naar de webshop en kies jouw favoriet!
Festival Zonnebril Trends Outfits Inspiratie 2015

Mannen Zonnebrillen Trends 2017

Voor de heren zien we nog veel pilotenbrillen maar dan wel ook met reflecterende glazen. Ook bij heren is de futuristische bril een trend. Al zien we niet zulke heftige brillen als bij de dames.

Welke zonnebril past bij welk gezicht?

Het verschilt enorm welk soort zonnebril bij welk soort gezicht past. Wanneer je een zonnebril online bestelt kun je vaak niet zien hoe het op jouw gezicht zou staan. Daarom geven wij hieronder wat tips over soorten modellen en vormen van gezichten zodat je zeker weet dat je een leuke zonnebril koopt die ook daadwerkelijk leuk staat bij jouw gezicht.

Heb je een wat hoekig gezicht? Kies dan voor ronde of ovale glazen.
Heb je echt een rond gezicht? Kies dan voor een montuur dat wat hoekiger is, dus het tegenovergestelde van jouw gezichtsvorm. Als je een ovaal gezicht hebt dan heb je geluk! Vaak staan alle soorten monturen en glazen wel bij je gezicht.

Kwaliteit en prijs

Het is meestal wel waar: een dure bril heeft een betere kwaliteit dan een goedkopere bril én een betere UV bescherming. Maar neem je zo´n dure bril wel mee naar een festival? Op festivals wordt er vaak wild gesprongen en met bier (of andere drankjes) gegooid en dan zou het zonde zijn als je jouw Ray-Ban kapot ziet gaan. Onze tip is dan ook om een niet al té dure zonnebril mee te nemen naar een festival maar wel één die je ogen goed beschermen tegen het felle UV licht.

Anti-verlies tips

• Kies voor een brillenkoordje! En denk nu niet direct dat alleen 80+ dat dragen, want dan ben je waarschijnlijk niet helemaal bij met de allernieuwste trends.
• Een zacht lichtgewicht hoesje kan je makkelijk in je tasje/broekzak stoppen en als de zon onder is, de zonnebril daarin. Anders kan het zijn dat je sneller geneigd bent om de zonnebril op je hoofd te zetten (met dansende mensen om je heen kan ie snel kwijtraken) of aan je t-shirt hange, 1 keer bukken om een muntje van de vloer te pakken (na een paar drankjes) en weg….
• Neem je toch een duurdere zonnebril mee met uv bescherming? Dan is het misschien handig om te checken of verlies/diefstal van je zonnebril in je reisverzekering is opgenomen. Mocht je nog geen reisverzekering hebben afgesloten, dan kan het een idee zijn om dat alsnog even te doen. (check wel van te voren of zonnebrillen zijn opgenomen in de reisverzekering, daar draait het immers om)

Zonnebril verloren?

Een paar tips voor als je toch je zonnebril verloren bent tijdens het festival:
• Mail het festival even, je weet maar nooit en het is een kleine moeite.
• Plaats je ´verloren´ oproep op: verlorenofgevonden.nl
• Was je zonnebril niet inmiddels eigenlijk wel toe aan vervanging? Goed moment om een nieuwe aan te schaffen zodat je alweer klaar bent voor het volgende festival. Kijk vooral even naar het overzicht op deze pagina.

Meer lezen over festival fashion?

Festival kleding
Festival tassen
Festival zonnebrillen
Festival hoeden
Festival schoenen
Festival accessoires

Comments

comments

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht