Festival Tassen 2017

festival-tassen

Tijdens een festival heb je het liefst gewoon je handen vrij. En als je iets in je hand houdt dan is het vaak een drankje of je telefoon en zeker niet een handtas. Een handtas is tijdens een festival totaal niet handig. Vaak heb je tijdens een festival niet heel veel spullen nodig en dus ook niet zo’n grote tas nodig. Mocht je toch iets meer in je tas willen stoppen (bijvoorbeeld als het heel warm is een handdoekje of een paar extra schoenen) dan blijft de rugtas nog altijd de beste optie.

Tassen tijdens festival voor dames

Net als vorig jaar zien we dit festivalseizoen nog een hoop heuptasjes. Deze zijn erg handig want je krijgt er geen last van in je schouders en je hebt lekker je armen vrij om te bewegen. In een heuptasje kun je meestal niet veel spulletjes kwijt maar je telefoon en je pinpas/rijbewijs/contant geld en muntjes moet zeker lukken en eigenlijk is dat ook het enige wat je écht nodig hebt op een festival.

Heuptasjes

Veilig, stijlvol en hip: ga voor een heuptas dit festivalseizoen!

Een heuptasje is een stuk veiliger dan een rugtas want je hebt de opening gewoon voor je zitten en op deze manier kunnen zakkenrollers er ook niet zo snel bij komen. Vroeger was een heuptasje echt not done maar tegenwoordig zien we steeds meer heuptasjes in allerlei leuke printjes en modellen.

Klik hieronder op een foto van de festival tas naar keuze om deze direct te bestellen
Heuptas Festival

Schoudertasjes

Een schoudertas is, naast dat het erg trendy is, vooral handig als je meerdere dagen naar een festival toe gaat, op deze manier kun je met je vrienden of vriendinnen afspreken wie welke dag er op de tas past! Schoudertasjes zijn vooral handig als ze een lang hengsel hebben die je schuin om je schouders kunt doen.

Klik hieronder op een foto van de festival tas naar keuze om deze direct te bestellen.
Festival Schoudertas

Rugzakjes

Een rugzak is wat betreft tas nog wel het handigst omdat je zo het gewicht van de tas verdeeld over twee schouders en je dus minder snel last krijgt van je schouders. En–> Tegenwoordig zijn er ook rugzakken van kleiner formaat! Wel is een rugzak best gevaarlijk omdat je de ritsjes aan de achterkant hebt zitten en iemand dus heel gemakkelijk voorzichtig in jouw tas kan graaien.

Klik hieronder op een foto van de festival tas naar keuze om deze direct te bestellen.
Festival Rugtas

Tassen tijdens festivals voor mannen

Voor mannen is de trend qua tassen op een festival eigenlijk al jaren hetzelfde. Een rugtas is lekker makkelijk én stijlvol. Ook zien we steeds meer canvas tassen bij mannen. Het nadeel is alleen dat deze tassen niet dicht kunnen dus ook gevaarlijk zijn voor eventuele zakkenrollers. En mocht je enorm uit je dak staan te gaan dan slingert zo’n canvas tas ook constant om je heen.

Klik hieronder op een foto van de festival tas naar keuze om deze direct te bestellen.
rugtassen

Fan-tas-tisch!

Grote kans dat jij dit festivalseizoen je tas mee wilt nemen. Daarom hebben wij een paar tips voor je zodat je je niet gaat ergeren aan het meeslepen van je tas:

• Kies een tas uit met een hengsel dat van prettig materiaal is gemaakt (heel leuk een van touw gevlochten hengsel, maar als het lekker weer is en de tas zo´n beetje je schouder eraf schuurt, is het iets minder);
• In het geval dat je voorkeur gaat naar een wat grotere schoudertas, kijk dan even goed of het hengsel wel breed genoeg is, dat verdeelt het gewicht wat meer over je schouder;
• Ga voor een goede kwaliteit tas! (wat is er nu vervelender dan dat je daar op het festivalterrein staat en je lievelingstas het na die tientallen festivals toch onverwacht niet meer houdt)
• Ga je met één of meerdere vrienden naar een meerdaags festival? Stel dan aan een vriend/vriendin voor om de ene dag jouw tas met jullie spullen mee te nemen en de volgende dag haar/zijn tas. Zo hebben jullie allebei lekker een tasvrije dag.
• Als je kiest voor een ´kleine´ tas dan past er gewoon niet veel in en dat weerhoud je er misschien van om veel ´onnodige´ spullen erin te proppen en te veel te moeten slepen.
• Zakkenrollers komen op alle drukke plekken voor en het is niet iets nieuws, maar toch wel heel erg balen als het jou overkomt. Waarschijnlijk had je het zelf al bedacht, maar voor de zekerheid, stop niet veel/geen dure spullen in je tas. In het geval dat je veel geld bij je hebt/waardevolle spullen, probeer deze dan in een apart vakje binnen in je tas te stoppen. Mochten er kluisjes aanwezig zijn op het festival waar jij bent (wat 9 van de 10 keer wel zo is) dan kun je er ook voor kiezen om het grootste deel van het geld daarin te bewaren en af en toe even terug te lopen om wat geld op te halen.
• Goedkoop is duurkoop gaat misschien niet altijd op, maar het is toch jammer als je op het festival staat en je tasje valt plots uit elkaar.
• Een tas die bij jouw outfit matcht kan toch wel erg leuk zijn en daarom misschien een idee om met kleur/motief/materiaal keuze van de tas een beetje rekening te houden.
• Tassenfreaks zullen geen moeite hebben met de aanschaf van een nieuwe tas maar ben je niet zo van de vele tassen, kies dan voor een wat neutralere kleur en model. Het zou een beetje jammer zijn als mensen bij je 3e festival dit seizoen denken: ´komt hij/zij weer met die tas´.

Meer lezen over festival kleding?

Festival outfits

Festival tassen

Festival zonnebrillen

Festival hoeden

Festival schoenen

Festival accessoires

Comments

comments

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht