Festival accessoires 2017

accessoires

Een mooie en originele outfit voor een festival is niet compleet zonder leuke festival accessoires! Denk aan mooie oorbellen, flash tattoos of grote veren die dit festivalseizoen helemaal in de mode zijn. De meest bijzondere en unieke accessoires van dit moment en de laatste festival accessoire trends vind je op deze pagina!

Dames accessoires

Ook tijdens het festivalseizoen van 2017 zien we weer veel hippie stijl geïnspireerde accessoires. Dat betekent veel veertjes, gouden en zilveren tattoos, leuke haarbandjes en allerlei armbandjes.
Wel is het vaak zo dat het het mooist is als je je outfit iets rustiger houdt en je dan helemaal uitleeft met je accessoires. Draag bijvoorbeeld een simpel wit topje met daarop een opvallend grote ketting met veertjes en kraaltjes. Door hieronder op de foto te klikken, ga je direct naar de River Island webshop waar je veel verschillende festival accessoires vindt en kunt shoppen!

Armbanden

Bredere armbanden zul je dit seizoen niet veel meer zien. De subtiele armbanden worden vooral veel gecombineerd met veel ringetjes.

Kettingen

Daarnaast is de ‘choker’ ketting die strak om je nek zit ook weer helemaal terug uit de 90’s. Het handige van de laagjes kettingen is dat er vaak gewoon één sluiting aanzit waardoor ze niet heel snel in de knoop zullen komen als je op een festival staat te dansen.

Ringen

We zeiden het al eerder, qua ringen zien we dit festivalseizoen héél veel subtiele ringetjes. Vaak zie je zelfs twee ringetjes om één vinger. Als je een setje ringetjes koopt, let dan goed op de maat! Deze kleine ringetjes moeten wel goed strak zitten omdat je ze bijvoorbeeld ook om je pink draagt en je niet wilt dat je de helft van je ringetjes verliest op een festival.

Heren accessoires

Voor heren zijn veel accessoires wat minder gebruikelijk. Wel zien we deze zomer steeds meer armbandjes voor heren. Een duur horloge dragen naar een festival is geen goed idee. De kans is groot dat er bier overheen komt en dat zou zonde zijn.

Tassen

We hebben een speciale pagina waar je alles kunt lezen over de laatste festival trends op tassengebied. Bekijk het hier!

Zonnebrillen

Ook voor zonnebrillen hebben een speciale pagina waar je alles kunt lezen over de laatste festival trends op het gebied van zonnebrillen. Bekijk de pagina hier!

¡Handige tips!

Hier enkele handige tips om mee te nemen als je je accessoires uitkiest het uitkiezen van je accessoires en het combineren bij je outfits:

• Praktisch
Denk vooral ook af en toe praktisch na bij het uitzoeken van accessoires. Voor de heren is het wel zo handig als je kiest voor een kleine portemonnee die in je broekzak past en voor de dames juist één die in een kleine schoudertas of rugzak past. Een sjaal/doek is voor de dames zeker een aanrader om mee te nemen, want die kan je namelijk niet alleen gebruiken als het koud wordt om je schouder heen te slaan, maar ook als er onverwacht keelpijn opkomt voor om je hals of om op te zitten.

• Basic vs. Opvallend
Ga je dit seizoen naar verschillende festivals? Net zoals je het waarschijnlijk ook niet echt leuk zal vinden om bij elke bruiloft dezelfde outfit aan te hebben omdat je dan het risico loopt dat mensen zullen zeggen: ´Daar heb je hem/haar weer in zijn/haar ruitjes pak/jurk´, dat geldt natuurlijk ook voor accessoires op festivals. Als je nogal van accessoires houdt, kies dan voor een aantal wat meer ´basic´ accessoires en combineer deze met telkens andere meer opvallende accessoires.

• ´Less is more´
Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat voor look je kiest, maar hou in gedachte dat er weleens wordt gezegd: ´less is more´!

Comments

comments

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht