apr 12 2013

Festival Gadgets

De Hipste en Handigste Festival Gadgets van 2016!

Soms kan het voor het bezoeken van een festival handig zijn om net dat kleine beetje extra bij je te hebben om net iets minder primitief te hoeven leven of simpelweg om jouw festivalbezoek een stuk comfortabeler of gemakkelijker te maken. Hiervoor zijn de festivalgadgets uitgevonden. Je vindt op deze pagina de handigste en hipste festival gadgets van 2015!

Help! Waar is mijn tent?

Wanneer je een festival bezoekt en daar ook blijft overnachten op de camping kan het wellicht gebeuren te veel alcoholische versnaperingen hebt genuttigd. Dit kan de beste overkomen. Op een groot campingterrein wordt het dan wel heel moeilijk om weer in de juiste tent te komen. Wees niet getreurd, want hiervoor bestaat de perfecte oplossing: de Gigaset G-tag. Dit handige en goedkope apparaatje van broekzakformaat plaats je in je tent. Wanneer het moment aanbreekt dat je jezelf afvraagt waar je tent is, kijk je op de G-tag app op je telefoon en je krijgt gelijk de locatie toegestuurd.

Festival GPS Tracker Tent Finder Gadget

Nooit meer zonder batterij…

Tegenwoordig ga je niet meer zonder je mobiele telefoon de deur uit, al helemaal niet naar een festival. De gaafste optredens en leukste momenten moeten natuurlijk worden vastgelegd. Helaas raakt je mobiel op een gegeven moment leeg en zijn er hoogstwaarschijnlijk geen stopcontacten aanwezig op het betreffende festival. Gelukkig heb jij je powerbank bij je! Dit is een externe oplader die je gewoon in je broekzak kunt meenemen. Sommige powerbanks laden je telefoon tot wel 2 keer op!  Je hoeft verder alleen maar je USB kabel mee te nemen naar het festival, deze bevestig je in de Powerbank en voilà.. kun je weer door met filmen! Bestel hier direct de Powerbank bij de PDAshop.

Powerbank Festival Smartphone Gadget Powerbank Oplader

Lekkere beats

Naast de heerlijke muziek die er op het festival te vinden is wil je natuurlijk in en rond je tent met je vrienden ook kunnen genieten van goede muziek. Niemand wil een dure speaker meenemen naar een festival, gelukkig zijn er dan ook relatief goedkope speakers te vinden zodat je op de camping toch niet zonder muziek komt te zitten. Speel wel 6 uur lang in hoge kwaliteit jouw favoriete plaatjes af met deze Creative Airwave speaker. De Airwave werkt zonder kabels en kun je heel makkelijktot 10 meter afstand van je telefoon zetten. Het coole aan de Airwave is dat hij over NFC beschikt. Je hoeft alleen maar met je smartphone de Airwave aan te tikken en hoppa afspelen maar!  Klik op foto om meer producteigenschappen te bekijken en de speaker gelijk aan te schaffen!

Festival Speaker Goedkoop Trend Gadget

Perfecte pica´s

Nooit meer een slechte foto met de iPhone fotolens! Deze gadget genaamd Locofoto heeft een telelens, een macrolens en een fisheye camera voor zowel de voor- en achtercamera van je smartphone. Klik hieronder en wees verzekerd van goede foto´s op jouw festival!

Festival GPS Tracker Tent Finder Gadget

Portemonnee en bescherming in één

Het is niet erg handig als je zowel je portemonnee en je telefoon mee moet nemen naar een festival. Veel heb je niet nodig, je pinpas, wat contant geld, je ID-kaart of rijbewijs en natuurlijk je festival ticket! Daarnaast koop je op het festival nog wat muntjes. Dit kun je allemaal kwijt in deze smartphonehoes!

Festival Smartphone Hoesje Gadget

Stare into the sun

Op een festival kun je natuurlijk niet zonder een zonnebril. Elke keer weer is het lastig kiezen welke zonnebril je nu weer meeneemt. We hebben speciaal voor jou de hipste zonnebrillen uitgezocht voor het festivalseizoen. Bekijk ´t hier of klik op de banner!

Festival Zonnebrillen Trends Outfit

Kijk voor meer festival outfit trends op onze pagina festival outfit 2015.

In vuur en vlam

festival gadget vuur maken

Het is erg gezellig om ’s avonds na een dagje flink te hebben genoten van de muziek op het festival na te borrelen met je vrienden voor jullie tent(en).

Uiteraard is dit plaatje compleet wanneer je ook nog even onder het genot van de ondergaande zon kunt barbecueën. Helaas heeft er niemand een aansteker of lucifers bij zich. Geen nood: gelukkig heb jij de Fire Starter op zak! Een handig ding waarbij je de metalen bevestiging langs het staafje van vuursteen strijkt. Hierdoor ontstaat er een vonk die je bij brandbaar materiaal houdt.

Meer festival gadgets?

Wellicht heb jij al eens een van deze festivalgadgets gebruikt? Of weet jij nog andere gadgets die niet in dit rijtje staan?

Laat het ons weten via onze Facebookpagina of via onze contactpagina!

Comments

comments

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht