Wireless festival

  Description

  Description

  Wireless festival

  Een groot muziekfestival dat ieder jaar in het Finsbury Park in Londen wordt georganiseerd is Wireless Festival. Het wordt door Live Nation georganiseerd, bekend van de kaartverkoop online voor verschillende evenementen, festivals en concerten. Dit jaar viert Wireless Festival alweer haar 10e editie! Zo worden er onder andere DJ’s gestrikt, maar ook rappers en rockartiesten. Wireless is een festival dat voor elke muziekliefhebber wel wat in huis heeft. Het festival wordt dit jaar gehouden van 3 t/m 5 juni 2015.

  Ben je bij Wireless geweest? Help andere festivalbezoekers en schrijf een recensie!

  Line Up 2015

  Op Wireless festival komen jaarlijks grote namen. Artiesten die voorgaande jaren voorbij kwam zijn Justin Timberlake, Jay Z, Deadmau5, LMFAO, David Guetta, The Temper Trap, Pink, Kanye West en Sam Sparro.
  Wireless Festival 2015 Londen Line Up

  Tickets

  Gezien de grootte van het festival en de artiesten, zijn de prijzen aan de redelijk hoge kant. Tickets voor een dag kosten £71.50, omgerekend €68,50. En voor een weekend gemiddeld £210.00, omgerekend €254.

  Opzet van het festival

  Op Wireless vind je verschillende area’s. Uiteraard zijn er de podia waar artiesten optreden, daarnaast heb je ook nog ruimtes waar je kunt chillen, er is een straattheater, een markt, een breed scala aan voedsel en drank kraampjes en verschillende kermisattracties.

  Festivalterrein

  Wireless Festival vindt plaats in Londen. Er is geen camping aanwezig tijdens het festival, daarom is het verstandig om van te voren een budget-hotel of hostel te boeken om te voorkomen dat alles al is volgeboekt.

  Geschiedenis

  De eerste editie van het Wireless festival vond plaats in 2005. Het festival werd toen nog gesponsord door het telecommunicatie bedrijf O2. Het heette toentertijd ook het O2 Wireless festival. Sinds 2009 wordt het festival gesponsord door Barclaycard, een Engels bankwezen. Vanaf dat moment is het festival het Barclaycard Wireless festival gaan heten.

  Line Up voorgaande jaren

  2014

  In 2014 wist de organisatie o.a. deze headliners weten te strikken Kanye West, Pharrell Williams, Drake, Bruno Mars en Outkast.
  Wireless Festival 2014 Londen Line Up

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   3 t/m 5 juli 2015
  • Locatie
   Finsbury Park, London

  Location

  Wireless festival

  Contact

  Wireless festival
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht