Tomorrowland

  Description

  Description

  Tomorrowland

  Tomorrowland is een van die festivals waar je in ieder geval één keer in je leven geweest moet zijn. Het enorme dance-evenement wordt gehouden in België op een groot buitenterrein genaamd De Schorre, in de gemeente Boom. Tijdens dit 3-daagse festival worden ongeveer 180.000 bezoekers over de hele wereld getrakteerd op alleen de allerbeste DJ´s in de electro scene. Op Tomorrowland word je niet afgeleid door andere faciliteiten want het draait hier volledig om de muziek. Beroemdheden uit ons eigen landje mochten natuurlijk ook niet ontbreken, want o.a. Armin van Buuren, Hardwell, Tiësto, Fedde le Grand en Sander van Doorn kwamen meerdere malen voorbij. Jaarlijks is Tomorrowland binnen no-time uitverkocht, (meestal binnen een uur) afhankelijk van de line up. Opmerkelijk aan de editie van dit jaar is dat bekende DJ´s per dag hun eigen stage hebben, waar ze nieuwe of bekende namen presenteren.

  Geschiedenis

  In 2005 was de allereerste editie, die werd toentertijd afgetrapt door Armin van Buuren en Ferry Corsten. In 2007 was de derde editie van het festival, dat jaar werd Tomorrowland voor het eerst een meerdaags festival, het duurde toen twee dagen! In 2010 kwamen er voor het eerst meer dan 100.00 bezoekers af op het evenement. Dit jaar wordt Tomorrowland gehouden in het weekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli 2015.Tomorrowland vond tijdens de 10e editie twee weekenden plaats, een dorp tussen Antwerpen en Brussel. Tomorrowland heeft nu ook een editie in Brazilië en en een festival in de USA genaamd Tomorrowworld. Elk jaar laten veel nationale en internationale DJ’s zich zien. In 2014 vond het festival twee weekenden plaats.

  Line up 2015

  – Vrijdag 24 juli: Alesso | Avicii| Carl Cox | David Guetta | Dubfire | Solomun |The Bloody Beetroots |
  – Zaterdag 25 juli: Armin van Buuren | Axwell & Sebastian Ingrosso | Dimitri Vegas & Like Mike | Martin Garrix |Yves V
  – Zondag 26 juli: Dave Clarke | Hardwell | Robin Schulz | The Symphony of Unity | Tiësto
  Tomorrowland 2015 Line Up

  Tickets

  Een weekendticket in 2015 kost €262,50 en een dagkaart €94. Tomorrowland 2015 is helaas helemaal uitverkocht! Ben je benieuwd naar andere dance festivals? Kijk dan eens op onze pagina dance festivals.

  Festivalterrein

  Er zijn ongeveer 15 verschillende area’s te vinden op Tomorrowland. Elke area heeft zijn eigen muziekstijl waar dan weer verschillende artiesten uit het betreffende genre optreden. TIP: Het festival heeft ook een geheel eigen campingfestival. Deze vindt plaats een avond voordat Tomorrowland van start gaat.

  Camping

  Het festival vindt plaats op recreatieterrein De Schorre, in Boom. Dit dorp ligt tussen Antwerpen en Brussel. Tomorrowland beschikt over een camping, genaamd Dreamville. Je kunt dus alleen het festival bezoeken maar liefhebbers kunnen tevens gebruik maken van de camping. De ticktetprijzen zijn dan logischerwijs duurder. Mocht je een alles-in-één-pakket willen, dan kan dat ook! Het festival biedt namelijk ook een Global Journey aan; festivalticket i.c.m. een vliegticket, transfers en overnachting op de camping. Op Dreamville zijn douches aanwezig, een supermarkt en je kunt hier lekker barbecueën. 

  Sfeerimpressie

  Recensies

  Het bijzondere verhaal van een festivalganger die gratis binnen kwam, wat niet aan te raden is overigens:
  Recensie van Amsterdammetje – Geplaatst op 31-7-2013
  ´Met 3 andere maatjes uit Amsterdam vertrokken we vol goede hoop dat we naar binnen konden ’sneaken’
  Een bijzondere ervaring: Eenmaal in boom geklommen vlakbij het festival zakte de moet ons toch wel even in de schoenen. Overal dubbele hekken of onbegaanbaar terrein. Totdat we na een stukje lopen een plek vonden die achter de Markus Schulz stage stond. Wij klommen over hek 1 en hek 2. We stonden achter de tent en dachten: ´nu nog binnen komen!´ We werden meteen gezien door een medewerker maar tot onze verbazing was zijn reactie dat we snel moesten zijn omdat we anders niet meer binnen konden komen. Wij de tent in achter het podium, daarna nog 2 dranghekken door en ja daar stonden we dan.. HET FEEST VAN DE WERELD VOOR NIKS!´´Het geluk was dat we om 1250 binnen waren en markus schulz om 1300 begon met draaien waardoor er nog geen bewaker voor het hek stond aan de zijkant van het podium.
  Eenmaal binnen weet je niet wat je meemaakt. Je waant je in sprookjesland waar alles zo giga groot en mooi is. We hebben van 1 tot 1 gesprongen en gehoused op de beats van Tiësto tot Afrojack van Hardwell naar Dimitri Vegas, gehardcored op q dance met Headhunterz en getechno’d op Carl Cox. En nog niet gesproken over alle andere stages en feesttenten. Alles was perfect geregeld, we hadden heerlijk weer en het was met stip het vetste feest uit mijn leven. Ik zat erin, in de enige echte tomorrowland vibe. Bedankt bewakers dat jullie zo goed voorbereid waren en op het feest niet te moeilijk waren toen jullie ons zagen zonder bracelet. Tomorrow is mystery!´

  Line up voorgaande jaren

  2014

  Tomorrowland 2014 Line Up

  2013

  Tomorrowland 2013 Festival België

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Dance, 07Juli, Weekendfestival
  • Location
   België

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   24 t/m 26 juli 2015
  • Tijden
   12h00 – 01h00
  • Locatie
   Boom

  Location

  Tomorrowland

  Contact

  Tomorrowland
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht