Splendour in the Grass Festival

  Description

  Description

  Splendour in the Grass

  Aan de andere kant van de wereld wordt in Australië het Splendour in the Grass festival gehouden, in the Byron Bay om precies te zijn. Dit jaar vind het van 24 t/m 26 juni plaats. Dit festival heeft al verschillende awards gewonnen en wordt beschreven als het grootste festival van Autralië. Slendour is gegarandeerd 3 dagen goede muziek en entertainment.

  Wel eens naar Splendour geweest? Help andere festivalbezoekers en schrijf een recensie!

  Line up 2015

  Splendour in the Grass Festival 2015

  Tickets

  Kaarten kun je kopen voor 1 dag of voor het hele weekend. Daarnaast is er de extra optie om ook een kaartje voor de camping te kopen. Hiermee krijg je de complete festivalervaring.
  Dagprijs: Vanaf €269,- Euro
  Weekendprijs: Vanaf €269,- Euro

  Parkeren op het parkeerterrein bij het festival is gratis. De prijzen die aangegeven worden zijn de prijzen van 2012. De prijzen van 2015 zullen later nog bekend gemaakt worden. Je kunt er ook voor kiezen om een VIP-kaart aan te schaffen. Hiermee heb je toegang tot verschillende afgesloten terreinen en relaxruimten. Daarnaast heb je ook toegang tot de VIP-toiletten en kun je relaxen met artiesten, media en andere experts die op het festival rondlopen en werken.

  Camping

  Bij het festival is ook een camping aanwezig. Bij de camping kun je kiezen uit verschillende overnachtingsmogelijkheden, voor een unieke slaapervaring. Je kunt een normale plaats op de camping reserveren, waar je zelf de tent meeneemt. Ook kun je slapen in een tipi, dit gedeelte heeft zijn eigen toiletten. Van de camping tot het festival is een korte afstand en gemakkelijk te lopen. Er zijn ook pendelbussen aanwezig. Daarnaast zijn er vlakbij de camping ook een supermarkt, bakker en een apotheek.

  Festivalterrein

  Naast het hoofdpodium zij er nog zes andere podia. Ook zijn er andere activiteiten op het terrein. Zo was er een Smirnoff Cocktail bar met DJ, konden er workshops gedaan worden en in het tipi-bos waren er verschillende muziekstijlen voor een unieke belevenis.

  Geschiedenis

  Speldour in the Grass werd voor het eerst georganiseerd in 2001. Toen waren er vooral Australische rockbands zoals Magic Dirt en Powderfinger. In 2002 was het aantal artiesten dat optrad al bijna verdubbeld en in 2010 en 2011 moest het festival verhuisd worden. Het festival is internationaal erg gegroeid. Met internationale bands, artiesten en natuurlijk bezoekers. Elk jaar weer zijn de kaarten eerder uitverkocht, wees er dus snel bij!

  Line up voorgaande jaren

  2014

  Splendour in the grass festival 2014 Line Up

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Alternative, #Blues, #Dance, #Electronic, #Hiphop, #Indie, #Pop, #Rock, #World, 07Juli, Weekendfestival
  • Location
   Australië

  Location

  Splendour in the Grass Festival

  Contact

  Splendour in the Grass Festival
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht