Sos 4.8 Festival

  Description

  Description

  SOS 4.8 festival

  In Murcia vindt op 6 en 7 mei 2016 de Spaanse festivalopener plaats. Dit festival stopt niet voor een bepaalde tijd, maar gaat 48 uur aan één stuk door. Dit jaar wordt het festival voor de zesde keer georganiseerd. SOS4.8 is een multidisciplinair festival dat draait om muziek, kunst en de gedachte dat je 48 uur achter elkaar los moet gaan. Het doel is het creëren van een unieke omgeving waar de verschillende muzieksoorten samen komen en kunst wordt tentoongesteld. Tevens vinden er conferenties plaats die betrekking hebben op het thema die elk jaar anders is.

  Line Up 2016

  Sos-line-up-2016

  Tickets

  Voor zo´n €50,- heb je een ticket voor twee dagen.

  Festivalterrein

  Op het festivalterrein zullen naast stages ook markten te vinden zijn. In de marktkraampjes kun je onder andere kleding kopen, een tattoo laten zetten, naar de kapper gaan en merchandising artikelen krijgen. Ook kun je een tapastour ondernemen vanaf het festivalterrein door de stad Murcia.

  Camping

  Op het festivalterrein is een camping aanwezig die veel comfort biedt. Je hoeft je eigen tentje niet mee te nemen want op de camping staat al een tent op je te wachten. Het gaat om Deluxe tenten, uitgerust met onder andere dekbedden, tapijt van kunstgras en licht. De camping is open vanaf 12:00 uur op vrijdag 2 mei 2014 tot 14:00 uur op zondag 4 mei 2014.

  Reisadvies

  Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld waar vluchten vanuit Nederland landen is het vliegveld van Alicante. Vanaf het vliegveld van Alicante is het mogelijk om een bus te nemen naar Murcia. De bus doet hier ongeveer 40 minuten over en vertrekt ieder 30 minuten vanaf het vliegveld Alicante.

  Geschiedenis

  Het festival startte in 2008 met artiesten als de Kaiser Chiefs, The Chemical Brothers en Rufus Wainwright. Het doel is elk jaar om verschillende typen mensen bij elkaar te brengen door verschillende muziek aan te bieden.

  Line up voorgaande jaren

  2015

  Sos4.8barcelonalineupfestival

  2014

  Sos 4.8 Festival Murcia
  Er treden elk jaar op SOS 4.8 zowel bekende als onbekende artiesten op. De artiesten die jaarlijks komen optreden worden gefinancierd middels opbrengsten uit o.a. sponsors. In 2014 traden onder andere Pet Shop Boys, The Kooks, The Prodigy en Phoenix op.

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Dance, #Electronic, #Hiphop, #Metal, #Pop, #Rock, 05Mei, Weekendfestival
  • Location
   Spanje

  Location

  Sos 4.8 Festival

  Contact

  Sos 4.8 Festival
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht