Pitch festival

  Description

  Description

  Pitch Festival

  Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli 2015 vindt het Pitch Festival plaats in Amsterdam. Tientallen dj’s en dance-acts zijn dit weekend vertegenwoordigd op de 4e editie van dit elektronische festival. Het cultuurpark westergasfabriek biedt met zijn industriële uiterlijk het decor voor twee dagen de beste muzikale acts uit binnen- en buitenland. Uniek aan dit festival is de intimiteit en de aandacht die wordt besteed aan electroniche muziek. Het programma bestaat o.a. uit (deep)house, beats, dubstep, disco, UK funky, jazz en nog veel meer.

  Line-up Pitch 2015

  pitchfestivallineup2015

  Locatie

  Op 6 podia wordt het publiek verwend met de hoogstandjes van deze line-up. Op vrijdag en zaterdag wordt vanaf 15:00 uur tot 3:00 uur het westergasfabriekterrein een kolkende massa onder de bezielende leiding van beats, bassloopjes en scheurende synthesizers. Het Pitch Festival terrein is dit jaar utgebreid met een extra tent op het grasveld wat dienst mag doen als het hoofdpodium.

  Tickets voor Pitch

  Het is mogelijk om losse dagtickets te kopen voor vrijdag en zaterdag. Kosten voor dagtickets zijn €47,50.
  Daarnaast kan je een weekendticket kopen. Dit kost €85,-

  Sfeerimpressie

  Line up voorgaande jaren

  2014

  Line Up Pitch Festival 2014

  2013

  Line Up Pitch Festival

  Onder andere Disclosure, James Blake, Hudson Mohawke en Dizzee Rascal waren de headliners. En de line-up met uitstekende live acts is uiteindelijk nog aangevuld met Trentemoller, Azelea Banks, Jamie Lidell, Bonobo, Fat Freddy’s Drop, Django Django, Cashmere Cat en Lapalux. De top van de elektronisch muziek is verzameld om de pitch gezamelijk knop te verhogen tijdens de festival.

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Dance, #Electronic, #Jazz, 07Juli, Weekendfestival
  • Location
   Nederland

  Location

  Pitch festival

  Contact

  Pitch festival
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht