Paaspop

  Description

  Description

  Paaspop

  Al plannen met de paasdagen? Zo niet, zet Paaspop maar vast in je agenda! Het festivalseizoen wordt al sinds jaar en dag geopend door dit sfeervolle lentefestival in het Brabantse Schijndel. Op het driedaagse festival kan je genieten van een zeer gevarieerd muziekaanbod: van pop, rock, indy en hip hop tot alternatief, elektronisch, reggea en drum ’n bass. Geen hokjesgeest maar een kruisbestuiving van verschillende muziekgenres!

  Het blijft niet alleen bij toffe muziekacts, ook kan je genieten van cabaret, comedy en theatervoorstellingen! Paaspop 2016 vindt plaats van 25 t/m 27 maart, scoor tot en met 9 januari 2016 je early bird ticket!

  De line-up 2016

  De line-up van dit jaar is wederom veelbelovend! Vele grote nationale en internationale acts zullen één van de 10 podia betreden. Ook veelbelovende onbekendere acts krijgen een podium op het festival. We houden je niet langer in spanning, dit jaar kan je onder meer genieten van Underworld, Jett Rebel, John Coffey, Bingo Players, Douwe Bob, HAEVN, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, Brennan Heart en Opgezwolle!

  Paaspop EB Social Line-Up 2.4

  Tickets

  De weekendtickets zijn inmiddels te koop als ‘early bird’ tickets tot 9 januari 2016! Je kan nu een driedaags ticket met of zonder camping aanschaffen. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kan je de tickets met €25,- korting scoren!

  Ticket 3 dagen (exclusief servicekosten):
  Early Bird (E-tickets) € 95,-
  Early Bird (harde tickets) € 95,-
  Young & Free (E-tickets) € 70,-

  Ticket 3 dagen + camping (exclusief servicekosten):
  Early Bird (E-tickets) € 105,-
  Early Bird (harde tickets) € 105,-
  Young & Free (E-tickets) € 75,-
  Nieuw voor Paaspop 2016 : camper- en caravanticket: € 10,- (alleen E-ticket)

  Na de early bird sale gaan ook de dagtickets de verkoop in. Actuele prijzen zullen te zijner tijd hier worden vermeld. Als je dit jaar besluit met je caravannetje, camper of vouwwagen te komen dien je trouwens een extra camper/caravan ticket a €10,- te kopen. Ook nieuw dit jaar zijn de luxe accomodaties op het Paaspop Resorts. Bekijk de Paaspop website voor meer informatie en houd de social media kanalen in de gaten!

  Locatie/Festivalterrein

  Het festival vindt plaats in het pittoreske Schijndel (Noord-Brabant) op festivalterrein de Molenheide. Jaarlijkse struinen zo’n 50.000 festivalbezoekers over dit terrein, waar zij kunnen genieten van 10 podia en verschillende eet- en drinkgelegenheden. Met een Las Vegas-achtige uitstraling verdient de aankleding van het terrein ook een dikke pluim: prachtige decors en verlichting maken dat je je ogen uitkijkt! Het terrein is opgedeeld in verschillende podia, waaronder Apollo (mainstage), Phoenix (rock), Restolounge (loungen en lekker eten) of Boomshakalak (reggea).

  Geschiedenis

  Paaspop is voor het eerst in 1974 georganiseerd, kleinschalig en knus in het inmiddels verdwenen gemeenschaphuis D’n Herd. Het was toen nog een eendaags festival. Na succesvolle eerste edities werd het festival al snel naar het manageterrein De Molenheide verhuisd, waar het festival ruim 15 jaar werd georganiseerd. Het jaar 1985 was ook bijzonder: het festival vond toen voor het eerst op 1e paasdag plaats. Het officiële Paaspop was geboren! Elf jaar na dato werd het festival verplaatst naar een grote circustent naast De Molenheide. In 2011 is het festival uitgebreid naar 3 dagen en zijn er tevens 3 nieuwe podia aan de 7 bestaande podia toegevoegd. De bezoekersaantallen zijn na deze veranderingen van 15.000 naar zo’n 50.000 per jaar gegroeid!

  Line up 2015

  paaspop2015

   

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Alternative, #Electronic, #Hiphop, #Indie, #Pop, #Rock, 03Maart, Weekendfestival
  • Location
   Nederland

  Location

  Paaspop

  Contact

  Paaspop
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht