Mighty Sounds Festival

  Description

  Description

  Mighty Sounds Festival

  Het Might Sounds festival vindt plaats voor de elfde keer van 3 t/m 5 juli 2015 in Tabor, Tsjechië. Het is 1 van de grootste ska- en punkfestivals van Europa. Er zullen rond de 70 verschillende artiesten optreden in verschillende muziekgenres als: rock, punk, folk en reggae. Het festivalterrein is op het terrein van het vliegveld van Capuv Dvur. Dit maakt het een unieke festivalervaring. Meer dan 150 verschillende bands en artiesten zullen op het Mighty Sound festival optreden. De tickets zijn ook lekker goedkoop, een weekendticket kost namelijk maar 48 euro!

  Line up 2015

  Mighty Sounds 2015

  Tickets

  Een weekendticket slechts 48 euro in de voorverkoop. Aan de deur is een kaartje 56 euro.
  Je kunt al op de camping overnachten vanaf €10. Ook kun je kiezen om een plaats te kopen voor je auto of caravan waarbij er een maximaal aantal mensen mogen slapen en een maximaal aantal tenten mogen staan. Deze kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €76,-.

  Camping

  Vorig jaar waren er twee campingvelden beschikbaar. Een hiervan was betaald en de andere was gratis. Hoe dit geregeld is in 2013 is nog niet bekend. Er zal sowieso wel weer een camping aanwezig zijn. Op de camping zullen genoeg douches zijn die je kunt gebruiken voor maar €1,50.

  Festivalterrein

  Tijdens het festival zullen plattegronden en informatieboekjes worden uitgedeeld, met hierin de informatie over het festival en de agenda. Hier zal ook een plattegrond in zitten met de verschillende podia en andere faciliteiten. Op het terrein is het niet toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen (behalve flesjes water).
  Er is ook de mogelijkheid om je auto, caravan of bagage te parkeren. Hiervoor moet je voor de volle drie dagen betalen, ook wanneer je maar 1 of 2 dagen blijft. Voor parkeren betaal je ongeveer €8 en voor het plaatsen van je bagage in bewaring €2.

  Geschiedenis

  In 2005 werd voor het eerst het Mighty Sound Festival gehouden. Toen was het nog niet in Tabor maar in een stad vlakbij, genaamd Olsi. In 2010 is het festival verhuisd naar het vliegveld Capuv Dvur die niet in gebruik is. In 2012 is het totaal aantal bezoekers gestegen tot de 12.000.

  Line up voorgaande jaren

  Line up 2014

  Mighty Sounds Festival Line Up

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Metal, #Rock, #World, 07Juli, Weekendfestival
  • Location
   Tsjechië
  • Tags
   Bezoekers: 10.000 - 20.000, Weekendticket: €100 - €150

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   3 t/m 5 Juli
  • Locatie
   Tabor, Tsjechië

  Location

  Mighty Sounds Festival

  Contact

  Mighty Sounds Festival
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht