Love Family Park

  Description

  Description

  Love Family Park

  Love Family Park is een ´one day´ festival dat plaatsvindt in Duitsland, nabij Frankfurt. In 2015 wordt Love Family In The Park op 4 juli georganiseerd. Dit festival bezorgt je die perfecte muzikale picknick waar een ieder van droomt: op een dekentje, genieten in de zon, nippend van een fris drankje en genietend van die schitterende muziek zal je hier, samen met je vrienden of kennissen, ongetwijfeld een onvergetelijke dag beleven. Love Family in The Park is een outdoor versie van Time Warp, de Europese leider als het aankomt op Techno feesten.

  Line up 2015

  Op dit festival kun je genieten van een grote verscheidenheid aan live-acts van DJ’s. Hier een greep uit de line up van 2015:

  Line up Love Family Park 2015

  Reisinformatie

  Love Family in The Park vindt plaats op Mainwiesen, een ideale plek voor een festival in het dorpje Hanau. Vanuit onder andere Nederland, Frankrijk en Duitsland worden partybussen ingezet om alle liefhebbers van techno te vervoeren naar Hanau. Voor meer informatie hierover kun je kijken op www.travel2party.com. De meeste vervoerders bieden ook een pendelservice aan. Kijk hier voor meer informatie over reizen en festivals in Duitsland.

  Festivalterrein

  Verscholen in het groen vind je er drie podia. En ieder podium heeft de ideale line-up voor de ideale zondag vibe. Voorbeelden zijn de chill-out in wigwams, watergames en de picknick area. Het festival heeft geen camping, maar op de site vind je wel campings die zich in de buurt bevinden. Overigens worden er op de officiële website hotels en hostels getipt die prima zijn voor het overnachten na de zondag.

  Line up voorgaande jaren

  2014

  Love Family Park 2014

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Dance, #Techno, 07Juli, Dagfestival
  • Location
   Duitsland
  • Tags
   Bezoekers: 20.000 - 40.000, Dagticket: €25 - €50

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   4 Juli
  • Locatie
   Mainz, Duitsland

  Location

  Love Family Park

  Contact

  Love Family Park
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht