Horizontoer

  • Horizontoer Waddeneilanden 2015
  • Horizontoer 2015

Description

Description

Horizontoer

Horizontoer is een zeilend muziek- en cultuurfestival. Van 24 juli tot en met 2 augustus 2015 vaart Horizontoer van Waddeneiland naar Waddeneiland. Zes traditionele platbodems vol met ongekend talent bestormen de eilanden. Uniek aan Horizontoer zijn de masterclasses. Tjeerd Bomhof (Voicst en Dazzled kid) en Anton Arema coachen talentvolle muzikanten tijdens de toer.

Kaarten

De optredens zijn gratis voor de eilandgangers en –bewoners. Men kan echter ook als vakantieganger meevaren. Een halve toer kost €375,- en een hele toer €695,- Hiervoor krijg je toegang tot alle optredens èn de masterclasses, een bed, ontbijt, lunch en diner en koffie/thee. Andere drankjes aan boord worden verkocht tegen kostprijs. Vakantiegangers, muzikanten en organisatie worden verdeeld over de schepen. Dit maakt dat je een echt backstage gevoel ervaart.

Geschiedenis

Het Horizontoer Festival werd voor het eerst gehouden in 1989. Het is vanaf dat jaar uitgegroeid van een klein festival met één schip tot een festival met een vloot van zes schepen. Diverse artiesten passeerden als ongekend talent de revue. Waaronder Jacqueline Govaert, Sanne Hans (Miss Montreal) en Eefje de Visser.

Vervoer

Kijk op de site van TESO (Texel) Rederij Doeksen, (Terschelling en Vlieland) EFT(Terschelling) en/of Wagenborg (Ameland en Schiermonnikoog) voor de vertrek- en aankomsttijden van de boot.

Line up 2015

Tijdens deze 3 dagen kan je genieten van ongekend talent. Diverse sing-songwriters treden op, jazz formaties rap-acts en popbands.

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
  • Category
    #Pop, #Singer-songwriter, 08Augustus, Weekendfestival
  • Location
    Nederland

Location

Horizontoer

Contact

Horizontoer
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht