Green Man

  Description

  Description

  Green Man

  Het Green Man festival vindt plaats in Wales, om precies te zijn: in de Black Mountains, in de buurt van Crickhowell. Dit onafhankelijke festival is prima om nieuwe namen te ontdekken. De Black Mountains op de achtergrond vormen een adembenemende plek waar mystiek het kloppende hart vormt van het gehele festival. Literatuur, film, muziek, theater, komedie en nachtelijke vreugdevuren komen hier allemaal samen. Bovendien is het festival voor iedereen toegankelijk: oud, jong, student en kind. Hoe jonger je bent, hoe goedkoper het kaartje. Het festival staat bekend om haar ecologische elementen, op een letterlijk groene manier feest vieren is waar Green Man voor staat!

  Line up 2015

  Voor ieder wat wils op het Greenman festival! Want je vindt er alternatieve muziek, dance muziek en zelfs metal. De eer ging al uit naar artiesten als Fleet Foxes, James Blake, Van Morrison, Mumford and Sons, Beirut, Noah & The Whale. Dit jaar (2015) onder andere The War on Drugs, Boy and Bear, Daughter, Bill Callahan, Michael Chapman, Eaves, Pulp, Beirut.
  Green Man 2015 Line up Festival

  Festivalterrein

  Het festival is opgedeeld in ongeveer 9 gebieden welke elk hun eigen naam dragen. Onder andere de Mountain’s Foot, Far Out en Einstein’s Garden. Elk area heeft haar eigen soort muziek. In totaal treden er zo’n 400 acts op in vier dagen.

  Camping

  Ook de camping is opgedeeld in verschillende gebieden. Je hebt de familie camping, een algemene camping, de ‘Live-in-vehicle’ camping en een camping voor mensen met een handicap. Elke gebied is uitgerust met voldoende toiletten en douches.

  Geschiedenis

  De eerste editie van het festival vond plaats in 2003. Vanaf 2009 werden er vakantietickets aangeboden, deze gaven de mogelijkheid om de omgeving van Whales te ontdekken door middel van een verblijf op de camping. Daarna is deze locatie van de camping de festivalcamping geworden.

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Alternative, #Art, #Dance, #Indie, #Rock, 08Augustus
  • Location
   Engeland
  • Tags
   Bezoekers: 10.000 - 20.000

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   20 t/m 23 Augustus 2015
  • Locatie
   Wales, Engeland

  Location

  Green Man

  Contact

  Green Man
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht