Festival Internacional de Benicassim FIB

  Description

  Description

  Festival Internacional de Benicassim (FIB)

  Festival Internacional de Benicassim (FIB) is een jaarlijks terugkerend festival die plaatsvindt in Spanje, nabij Valencia, in de gelijknamige plaats Benicassim. Jaarlijks wordt het festival in juli georganiseerd.
  Op dit festival kun je terecht voor verschillende muziekstijlen waaronder pop, rock en electronic. Het festival begint elke dag om 18.00h in verband met de enorme hitte van overdag. Het eindigt rond 07.00h.

  Line Up 2015

  Hier een greep uit de line up van dit jaar: met o.a. Blur als headliner:
  Festival Internacional de Benicassim Spain Line up 2015

  Festivalterrein

  Een voordeel van het festival is dat het over een camping beschikt. Deze is toegankelijk voor iedereen, behalve wanneer je een dagticket hebt, dan heb je enkel toegang tot het festival. Er zijn twee soorten campings: Campfest en Villacamp. Villacamp is alleen toegankelijk wanneer je een Villacamp ticket hebt. Campfest biedt dus voor iedereen toegang die beschikt over een weekend ticket. Het is mogelijk om vier dagen voorafgaand aan het festival te kunnen camperen. Op dit festival hoef je niet per se je eigen tent te hebben, je kunt namelijk ook eentje op het festivalterrein huren. Benicassim bestaat meestal uit ongeveer 4 area’s welke de naam dragen van de sponsors van het festival, bijvoorbeeld Vodafone stage.

  Festivalterrein

  Aan de Costa del Azahar ligt de badplaats Benicassim. Ongeveer 93 kilometer verwijderd van de luchthaven van Valencia. Mooi aan het strand en er zijn twee campings naast het festival terrein waar je kan overnachten. Meer festivals in Spanje ontdekken? Klik hier.

  De geschiedenis van FIB

  De eerste FIB vond plaats in 1995. Sindsdien staat dit festival bekend als een van de chillste festivals ter wereld omdat het niet alleen draait om de muziek, maar ook om het genieten van de combinatie van zon, zee en strand.

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Alternative, #Pop, #Rock, 07Juli
  • Location
   Spanje
  • Tags
   Weekendticket: €100 - €150

  Location

  Festival Internacional de Benicassim FIB

  Contact

  Festival Internacional de Benicassim FIB
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht