Extrema Outdoor

  Description

  Description

  Extrema Outdoor festival

  Een van de grootste dancefestivals van Nederland is Extrema Outdoor festival. Dit jaar vind Extrema Outdoor plaats op zaterdag 11 juli 2015. Vlakbij Eindhoven op het recreatiestrand Aquabest vierde het festival dit jaar haar alweer haar 20-jarig jubileum.

  Ben je wel eens bij Extrema Outdoor geweest? Help andere festivalbezoekers en schrijf een review!

  Line Up 2015

  Jaarlijk heeft Extrema Outdoor grote namen. Op voorgaande edities stonden o.a. Afrojack, David Guetta en Fedde Le Grand. Dit jaar trok het festival ook bekende namen als Adam Beyer en Alan Fitzpatrick.
  Extrema Outdoor Festival 2015

  Tickets

  Er zijn twee soorten tickets: de reguliere tickets (€50) en de XO Plus tickets (€80). Dit is een tientje goedkoper dan vorig jaar! Een XO Plus ticket geeft je een aantal privileges. Zo krijg je toegang tot vier exclusieve area’s en zones die je een uitzicht bieden op de hoofdpodia en andere delen van het festival. Ook is er toegang tot een area bij de strandclub waar je de artiesten zou kunnen ontmoeten. Daarnaast kun je met het ticket gebruik maken van luxe wc’s, een make-up kamer en de kluisjes.

  Festivalterrein

  In 2012 zijn er twee nieuwe hoofdpodia ingevoerd. Hierop worden optredens van dj’s en andere liveoptredens gegeven. Een van de hoofdpodia is een grote indoor tent waar spectaculaire shows worden opgevoerd. De andere bevindt zich buiten aan het water waar theater een grote rol speelt. Bijzonder zijn de ANTS stage in samenwerking met de wereldberoemde Beach Club gemnaamd Ushuaïa op Ibiza. Op deze stage vind je de grootste namen op het gebied van Techno. Ook was er dit jaar een extra stage waar 20 jaar Extrema werd gevierd, dit podium heette de 20 years of LOVE stage.

  Camping

  Nee, het festival duurt maar één dag en daarom is er op Extrema Outdoor Live geen camping aanwezig.

  Geschiedenis

  Extrema is een festivalorganisator en promotiebedrijf dat in 1992 door Marcel Mingers werd opgericht en is dezelfde organisatie achter Solar Weekend Festival. In 1996 vond voor de eerste keer Extrema Outdoor plaats. In 2000 was Extrema Outdoor het allereerste festival dat een eindshow organiseerde. Tegenwoordig doen de grote festival niets anders meer en is het kenmerkend geworden in de wereld van festivals. In 2011 won het festival een award voor Best New European Festival tijdens de European Festival Awards.

  Line Up voorgaande jaren

  Extrema Outdoor Festival Line Up 2014

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   11 juli 2015
  • Tijden
   12:00 tot 0:00
  • Locatie
   Best, Eindhoven

  Location

  Extrema Outdoor

  Contact

  Extrema Outdoor
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht