Dreambeach Villaricos

  Description

  Description

  Dreambeach Villaricos

  In het verleden heette dit festival Creamfields Andalucia, maar de naam en de locatie is veranderd. Het festival zal nu plaatvinden op het strand van Playa Villaricos in de buurt van Almeria. Dit is een stad in het zuiden van Spanje. In Andalusië kun je genieten van een combinatie tussen het mooie klimaat van Zuid-Spanje en lekkere dancemuziek. Op dit festival in Andalusië komen jaarlijks rond de 50.000 bezoekers. In 2015 zal het festival op 7 en 8 augustus plaatsvinden.

  Tickets

  Bij het kopen van kaarten voor dit festival kun je kiezen uit verschillende soorten. Deze kaarten verschillen van toegang voor 2 dagen met (€75,50) of zonder (€60,50) camping en je kan ook voor een VIP kaartje (€95,50) gaan.

  Line up 2015

  Diverse grote namen uit de dancewereld zullen achter de weels of steel staan tijdens dit festival. Ook een aantal Nederlandse DJ’s. Hier een greep uit de line up van dit jaar:
  Dream Beach Festival 2015 Line up Spain

  Camping

  De camping is gelegen in een naastgelegen Pijnbomen bos. Dit is niet alleen een hele mooie locatie voor de camping, maar ook erg prettig aangezien het in augustus heel heet kan zijn in Andalusië en je zonder schaduw vroeg in de ochtend al uit je tent brand. Op deze camping zijn WC’s, douches, mini supermarkt, eet en drinkgelegenheden en beveiliging aanwezig.

  Houd je toch van wat meer luxe? Kijk dan hier voor een overzicht van betaalbare accommodaties in de buurt van het festival.

  Festivalterrein

  Op het festivalterrein bevindt zich op het strand van Villaricos. Een geweldige locatie voor een dance event! Belangrijk: vergeet je zwemkleding niet.

  Geschiedenis

  Het eerste Creamfields Festival (voorloper van Dreambeach) werd in 1999 gehouden in Engeland. Door het succes van dit festival werd het uitgebreid en overgenomen in verschillende landen. Een paar van de landen waar het festival inmiddels plaatsvindt zijn: Engeland, Peru, Brazilië, Tsjechië en Portugal. In Andalusië kun je genieten van dit festival in combinatie met het heerlijke Zuid-Spaanse klimaat. In 2013 hebben de organisatoren de naam en de locatie van het festival veranderd.

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Dance, #Electronic, #Techno, 08Augustus
  • Location
   Spanje

  Location

  Dreambeach Villaricos

  Contact

  Dreambeach Villaricos
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht