Down the Rabbit Hole

  Description

  Description

  Down the Rabbit Hole

  Down the Rabbit Hole, of kortaf DTRH, is een muziekfestival in Gelderland dat sinds 2014 Nederland heeft betoverd met haar excentrieke karakter. Leuk weetje: het festival wordt georganiseerd door Mojo Concerts, de organisatie achter het Lowlands Festival. Het festival bruist van de creativiteit, avontuur, surrealisme en psychedelica. Het is qua formaat een stuk intiemer en kleiner, dan bijvoorbeeld Lowlands.  Er zijn minder puur elektronische, dance acts. DTRH richt zich op allerlei rauwe muziekstijlen. Zo vind je er onder andere rock, alternative, pop en rock&roll. Ook de feestjes ’s avonds op de velden zijn rock georiënteerd en dat typeert juist dit festival.

  Down The Rabbit Hole op Social media

  Lees ook eens het verslag van bezoekers van de eerste editie in 2014 via social media berichten gemaakt door Festiworld op Storify.

  Line up DTRH 2015

  Het festival heeft dit jaar een zeer sterke line up met een variatie van blues en rockbands. Er staan onder andere The War on Drugs, grootmeester van de emotie Damien Rice, punklegende Iggy Pop en Oscar and the Wolf op Down the Rabbit Hole. Punk staat in de schijnwerpers: ook Patti Smith (the Grandmother of Punk). De aankomende editie vind je er onder andere Seasick Steve die met zijn nieuwe album Sonic Soul Surfer een lekker bluestintje aan DTRH zal geven.

  Down the rabbit hole 2015

  Tickets

  Voor dit weekendfestivals zijn er geen afzonderlijke dagtickets beschikbaar. De weekendtickets voor DTRH kosten rond de 135 euro. De oprichter van het festival, Eric van Eerdenburg, gaf in een interview met 3FM antwoord op de vraag of er ooit dagkaarten beschikbaar worden gesteld voor Down the Rabbit Hole: ´Nee dat wil ik niet. Dan krijg je dat mensen op één dag echt voor één hoofdact komen. Dat bepaalt de sfeer dan en de rest van het programma hangt er een beetje bij. Het gaat er juist om dat je met z’n allen die drie dagen en nachten doorbrengt in dat parallelle universum. Ik realiseer me dat het misschien een grote stap is voor mensen om een kaartje van meer dan 100 euro te kopen voor een eerste keer, maar we willen mensen die er voor kiezen zich drie dagen onder te dompelen.”

  Festivalterrein

  Down the Rabbit Hole wordt gehouden op het park de Groene Heuvels, in het plaatsje Beuningen in Gelderland. Dit is een vakantiepark in een rustieke omgeving met een meer direct aan het park. Je kunt overnachten in een 4- of 6-persoons vakantiehuis met verschillende, luxe faciliteiten. De prijzen variëren van 400 tot 680 euro, exclusief festivalticket. Of maak gebruik van de service waarmee je een tent op het festival en/of een luchtbed kunt huren. Voor de meesten is het natuurlijk ruim voldoende om je eigen tentje op te zetten.

  Camping

  Een weekendfestival betekent kamperen! Zo ook op Down the Rabbit Hole. Wanneer jij je ticket koopt, dan krijg je er een plaatsje op de camping van DTRH bij en mag je dus je eigen tent meenemen. Campers, vouwwagens en caravans zijn ook toegestaan op dit festival, maar vereisen wel een apart ticket van ongeveer €70. Deze voertuigen staan ook op een ander veld dan de tenten.

  Line up voorgaande jaren

  2014
  down the rabbit hole 2014

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Alternative, #Indie, #Pop, #Rock, 06Juni
  • Location
   Nederland

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Locatie
   Vakantiepark de Groene Heuvels, Beuningen

  Location

  Down the Rabbit Hole

  Contact

  Down the Rabbit Hole
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht