Bilbao BBK Live Festival

  Description

  Description

  Bilbao BBK Live Festival

  Het Bilbao BBK Live Festival is een goede kans om te genieten van pop, rock en dancemuziek en tegelijk van de voordelen van Spanje. Het festival vindt plaats van 9 tot en met 11 juli 2015 in de stad Bilboa (Spanje). Het festival wordt jaarlijks bezocht door zo’n 30.000 bezoekers. De verschillende artiesten treden op, op drie verschillende podia en een DJ-podium. De muziek bestaat uit verschillende pop, rock en dancecombinaties. Wanneer je jonger bent dan 18 mag je alleen onder begeleiding op het festivalterrein komen.

  Tickets

  Het is mogelijk om via de website van BBK (bilbaobbklive.com) of via ticketmaster.com een ticket te bemachtigen voor dit festival. Een ticket met camping is verkrijgbaar vanaf € 111,80. Een ticket voor drie dagen zonder camping is vanaf € 106,95 te verkrijgen. Dagtickets zijn er ook en deze zijn vanaf € 60,03 te koop. Je kan ook kiezen voor een dagkaartje met toegang naar de camping waar je vrij gebruik kan maken van de faciliteiten. Dit ticket kost € 65,55.

  Line Up 2015

  Dit festival heeft veel verschillende bekende artiesten in de genres pop, rock en dance. Daarnaast zijn er ook een paar DJ’s te vinden. Jaarlijks spelen er rond de 40 artiesten/bands op het festival. Vorig jaar vond je op Bilbao BBK onder andere Franz Ferdinant, Foster the People, Jack Johnson, MGMT, The Prodigy en the Black Keys. Dat valt dit jaar moeilijk te overtreffen zou je denken, maar niets is minder waar! Hier een greep uit de line up van 2015:
  Bilbao BBK Live Festival Spain Line Up 2015

  Camping

  Bij het kopen van een ticket kun je kiezen voor een ticket met camping. De camping is op nog geen kilometer afstand van het festivalterrein op de berg Arraiz Mountain. De camping heeft plek voor zo’n 20 000 personen. Op het kampeerterrein is water, douches en een eet & drink winkeltje. Campers zijn toegestaan om eten en drinken naar de camping te brengen maar niet naar het festivalterrein! Kampvuren en gastanken etc. zijn verboden op de camping.

  Festivalterrein

  Het festival vindt plaats in het Kobetamendi Park vlakbij de berg Cobetas. Dit park is het grootste park in de stad Bilbao. Op het festivalterrein vind je drie grote podia, een DJ-podium, verschillende eet- en drinkgelegenheden en kleine marktjes waar je vanalles kunt kopen.

  Geschiedenis

  Het festival Bilbao BBL Live werd voor het eerst gehouden in 2006. Toen traden er al meer dan 40 nationale en internationale bands op. Bij deze bands zaten onder andere Guns N’Roses, Placebo en The Pretenders. Na dit succes is het festival alleen maar blijven groeien. Meer grote festivals bezoeken? kijk op onze pagina Festivals 100 000 plus.

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Pop, #Rock, #Singer-songwriter, 07Juli, Weekendfestival
  • Location
   Spanje

  Location

  Bilbao BBK Live Festival

  Contact

  Bilbao BBK Live Festival
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht