Best Kept Secret Festival

  Description

  Description

  Best Kept Secret Festival

  Een van de nieuwere festivals van Nederland is het Best Kept Secret Festival in vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit jaar zal dit festival plaatsvinden op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015. Met een zeer aansprekend en veelzijdig programma is het Best Kept Secret Festival inmiddels gelukt een plek te verwerven in de gevestigde festivalorde. Je kunt lekker lang doorgaan, want het festival duurt tot 04:00 ´s nachts. Vervelen hoef je je ook niet, er treden dit jaar namelijk rond de 95 artiesten, DJ´s en bands op. Best Kept Secret is 100% muziek en niets anders. Heel simpel.

  Line-up 2015

  De line-up is verfrissend met een aantal opkomende acts maar bevat ook gearriveerde artiesten die een uitstekende live reputatie hebben. Aan de Line Up zijn inmiddels toegevoegd: FIDLAR, Cashmere Cat, Rats on Rafts, Rhodes, Cheatahs, Drenge, God Damn, Boxed In, STUFF., Kero Kero Bonito en Klangstof.
  Best Kept Secret Festival 2015 Line Up

  Tickets

  Tickets zijn beschikbaar vanaf 67,50 euro voor een dag en 142,50 euro voor het hele weekend inclusief camping. Koop een combiticket inclusief camping want alle huisjes zitten tegen de tijd dat Best Kept Secret begint al vol.

  Festivalterrein

  Op Best Kept Secret kun je luisteren naar veel verschillende bandjes op veel verschillende podia. De derde editie heeft één openluchtpodium (ONE), drie overdekte podia (geaamd TWO, THREE en FIVE). Ook is er één podium dat afwijkt van de rest (FOUR). Dit laatste podium wordt gehost door dj St. Paul, die elke dag ook een aantal gast-dj’s sets laat draaien.

  Camping

  Op Best Kept Secret zijn er twee campings, A en B. Camping A is voor bezoekers met een weekend combi-ticket die hun eigen tent meenemen, camping B voor bezoekers die overnachten in een bungalow of op een andere manier blijven overnachten.

  Geschiedenis

  Het festival is door de jaren heen uitgegroeid tot een bekende naam in de Nederlandse wereld van festivals. In 2013 stonden op de eerste editie o.a. Arctic Monkeys, Macklemore & Ryan Lewis en Damien Rice.. De toon was gezet! In 2014 had Best Kept Secret een wat intiemere line up met wat minder bekende namen.

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Alternative, #Electronic, #Hiphop, #Indie, #Rock, 06Juni, Weekendfestival
  • Location
   Nederland

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   19 t/m 21 juni 2015
  • Tijden
   Vrijdag 19 juni: 14:00 – 04:00 uur Zaterdag 20 juni: 11:00 – 04:00 uur Zondag 21 juni: 10:00 – 01:00 uur
  • Locatie
   Vakantiepark Beekse Bergen, Hilvarenbeek
  • Prijzen
   Dagticket: €69,- / Weekendticket vanaf €125,-

  Location

  Best Kept Secret Festival

  Contact

  Best Kept Secret Festival
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht