Arenal Sound

  Description

  Description

  Het Arenal Sound Festival vindt plaats van 28 juli t/m 2 augustus 2015 in Burriana, dit is een stad aan de kust in Spanje vlakbij Valencia. De naam van het festival is vernoemd naar het strand waar het gehouden wordt: Las Arenas.
  Naast het feest en de muziek op het strand worden er ook nog andere gave activiteiten georganiseerd. Je kunt bijvoorbeeld gaan surfen, jetskiën, kitesurfen en op het stand zijn er ook van allerlei sporten georganiseerd. Er zijn van allerlei muziekgenres op dit festival zoals pop, rock, indie en electronic. Vorig jaar waren er rond de 100.000 dansende bezoekers op het strand te vinden tijdens het festival.

  Tickets

  Voor dit festival zijn geen dagkaarten beschikbaar. De prijs voor 6 dagen is €58,50. In deze prijs zit de overnachting op de camping van het festival niet inbegrepen. Wanneer je ook wilt overnachten ligt de prijs voor het festival tussen de €72,50 en de €110 in. Met deze kaarten heb je ook toegang tot feesten op verschillende boten.

  Artiesten en muziek

  Tijdens dit festival zullen er rond de 90 artiesten optreden. Er zullen tijdens deze vier dagen verschillende muziekgenres langskomen zoals pop, rock indie en electronic.

  Line Up 2015

  Arenal Sound Line Up 2015

  Festivalcamping

  Bij dit festival is er de mogelijkheid om vlakbij te kamperen. Het festival biedt drie verschillende campingvelden aan waar je voor 6 dagen kunt kamperen. Op deze campingvelden zijn wc’s, douches, eetgelegenheden en een schoonmaakservice. Er zijn verschillende campings die overnachting bieden met je festivalticket plus camping dus daarom ook verschillende prijzen. Hoe dichterbij de camping, hoe duurder de prijs. De prijzen voor een ticket met camping overnachting liggen tussen de €72,50 en €110 in. Alsnog zeer goede prijzen in vergelijking met festivals in Nederland!

  Festivalterrein

  In Burriana waar dit festival plaatsvindt, zijn er 350 dagen zon per jaar. In augustus zal de temperatuur hier tussen de 30 en 35 graden liggen. Het festival is een mooie gelegenheid om te genieten van het klimaat en de muziek. Tijdens het festival zullen er 4 podia op het strand zijn. Daarnaast is er ook een zwembad van 300m2. Meer dan genoeg entertainment, zon en strand om te genieten van 4 dagen festival!

  Arenal Sound Festival Line Up

  Geschiedenis

  Het Arenal Sound Festival vond voor het eerst plaats in 2010. Zelfs toen was het al een succes en waren er rond de 100.000 bezoekers. Het grote succes is te danken aan de verschillende muziekgenres, het zonnige klimaat en de relatief lage kosten van het festival. Voorgaande jaren traden veel bekende artiesten op, zoals Franz Ferdinand en Scissor Sisters.

  Line Up voorgaande jaren

  2014

  Arenal Sound Festival Line Up 2014

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Dance, #Pop, #Rock, 07Juli, 08Augustus, Weekfestival
  • Location
   Spanje
  • Tags
   Bezoekers: 50.000-75.000, Weekendticket €50-€100

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   28 juli t/m 2 augustus 2015
  • Locatie
   Burriana, Valencia, Spanje

  Location

  Arenal Sound

  Contact

  Arenal Sound
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht