Amsterdam Dance Event

  Description

  Description

  Het Amsterdam Dance Event is het grootste elektronische muziekplatform en het grootste club festival in de wereld voor alles wat met elektronische muziek te maken heeft.

  Conferentie

  Het ADE bestaat uit een conferentie, waar de wereldwijde muziekindustrie op 9 thematisch ingedeelde onderdelen inzichten verbindt en elkaar inspireert.

  Playground

  Daarnaast is het een zogenaamde playground waar allerlei lifestyle programma onderdelen overal in de stad plaatsvinden, zoals hardware presentaties, mode, films, en interactieve debatten en promotionele activiteiten.

  Festival

  Het festival is met meer dan 450 events, meer dan 2000 DJ’s op 5 dagen in 115 clubs absoluut het drukste en meest inspirerende festival in de wereld. Er komen meer dan 365.000 bezoekers vanuit de hele wereld.

  Acts

  Het programma is zeer uiteenlopend en door het grote aantal locaties verwijzen we voor de programma’s naar de ADE website.

  Bekijk het programma

  Per Artiest

  Per locatie

  Op de kaart

  Winactie

  In samenwerking met Bash, de app waarmee je iedere dag kaarten kan winnen voor de beste festivals en clubavonden, geven we 5×2 tickets weg voor het openingsfeest in Panama. Doe nu mee via dit Facebookbericht.

  Meer over Bash

  Bash is een superleuke app waarmee je iedere dag kaarten kunt winnen voor de leukste festivals en clubavonden. Je speelt het spel  spin the bottle  en ziet direct of je gewonnen hebt. Je kunt de app downloaden en je maakt direct kans.

  Comments

  comments

  Video

  Video

  Contact

  Contact
  • Category
   #Dance, #Electronic, #Techno, 10Oktober, Weekfestival
  • Location
   Nederland

  Extra Informatie

  Extra Informatie
  • Datum
   19 oktober tot 23 oktober
  • Tijden
   De hele dag
  • Locatie
   Amsterdam
  • Prijzen
   Van gratis tot een passe partouts voor meer dan 1000 euro

  Location

  Amsterdam Dance Event

  Contact

  Amsterdam Dance Event
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht