Urban Art Forms festival

 • Urban Art Forms Festival
 • Urban Art Forms Festival Camping
 • Urban Art Forms Festival
 • Urban Art Forms Festival

Description

Description

Urban Art Forms festival

Van 18 tot en met 20 Juni zal dit relatief jonge festival 3 dagen lang het plaatsje Wiesen in Oostenrijk op zijn kop zetten. Het Urban Art Forms Festival is een bijzonder festival en legt met name de focus op het combineren van audio met video en kunst. Urban Art werd voor het eerst georganiseerd in 2005. Daarna is het hard gaan groeien en trok de editie in 2014 zo´n 45.000 bezoekers. Dit aantal bezoekers maakt het festival het op een na grootste festival in Oostenrijk. Er zullen op het festival verschillende artiesten optreden in de genres elektronisch, techno en world. Het Urban Art Forms Festival combineert deze verschillende muziek genres met kunst.

Ben je bij Urban Art Forms festival geweest? Help andere festivalbezoekers en schrijf een review!

Tickets

Voor Urban Art Forms zijn er verschillende tickets te verkrijgen. Hierbij kun je kiezen tussen gewone weekend kaarten en VIP-kaarten. Met de VIP-kaarten krijg je toegang tot speciale bars, lounge gelegenheden en speciale VIP toiletten. Voor een weekendticket betaal je zo´n €150 en voor een dagticket rond de €55.

Line Up 2015

Urban Art Festival Line Up 2015

Festivalterrein

Het festivalterrein bevind zich naast de stad Craz in Oostenrijk. Dit ligt naast het grote water genaamd Schwarzlsee. Op dit meer kunnen verschillende activiteiten gedaan worden zoals surfen, waterskieën en zeilen. Dit voor activiteiten naast de verschillende podia met artiesten en DJ’s.

Camping

Op dit moment zijn er alleen maar weekendkaarten te koop inclusief camping. Het campingterrein zal zich bevinden vlakbij het festivalterrein. En ook naast het water van de Schwarzlsee. Er zijn verschillende gebieden voor tenten en caravans. Deze camping geeft je de mogelijkheid om te relaxen voor het feesten, na het feesten en tussen de verschillende activiteiten door.

Geschiedenis

De eerste editie van het Urban Art Forms Festival werd gehouden in 2004, dit betekent dat in 2015 het festival zal voor de 11e keer zal worden gehouden. In 2005 begon Urban Art met nog maar 9.000 bezoekers. Hierna is het snel uitgegroeid tot 45.000 bezoekers in 2014. Daarnaast zijn er steeds meer bekendere internationale artiesten gaan optreden. Maar nog steeds zullen er onbekendere Oostenrijkse DJ´s optreden die de mensen zullen verbazen met hun muziek.

Sfeerimpressie

Line Up voorgaande jaren

Highlights in de line-up van 2014 waren: Fatboy Slim, Nero, Chase and Status en Knife Party.

2014

Urban Art Festival Line Up 2014

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact

Extra Informatie

Extra Informatie
 • Datum
  18 t/m 20 juni 2015
 • Locatie
  Wiesen

Location

Urban Art Forms festival

Contact

Urban Art Forms festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht