Summerjam Festival

 • Summer Jam Festival Keulen
 • Summer Jam Festival Keulen

Description

Description

Summerjam Festival

De zon in je gezicht en daarnaast reggae- en skabeats op de achtergrond vind je op een festival genaamd Summerjam festival! Summerjam wordt in 2015 alweer voor de 30e keer in Keulen georganiseerd, van 3 t/m 5 juli. Het festival is ontstaan uit de gedachte dat iedereen een vrije geest moet hebben. Nu we allemaal vaste banen hebben en veel druk hebben in ons dagelijks leven is dat nog wel eens lastig. Summerjam Festival hoopt met de muziek op dit festival iedereen even te laten ontsnappen uit de hectiek van het dagelijkse leven en biedt dan ook genoeg relaxte muziek. Je kunt het een beetje vergelijken met de Bob Marley stroom uit de jaren ’70. Free your mind & enjoy life!

Hotels en hostels in Keulen

Wil je overnachten in de buurt van het festival terrein? Kijk dat op deze pagina voor een overzicht van goedkope hotels en hostels in Keulen.

Artiesten en muziek

De muziek die je kunt verwachten op Summerjam is reggae, ska en hip-hop. Deze artiesten kunnen het gevoel terugbrengen die vroeger heerste op festivals als Woodstock. Dit jaar, 2014 zullen onder andere; Tryo, The Skints, Naaman, Dub Inc en Jimmy Cliff optreden.

Line Up 2015

Bijzonder is de headliner van dit jaar: Damian Marley. De zoon van Bob Marley treed hier voor het allereerst in zijn carrière op. Een paar van zijn broers gingen hem al voor, bijvoorbeeld Ziggy Marley die in 2012 optrad en Julien Marley in 2011.
Summerjam Festival Line Up 2015

Tickets

Tickets zijn alleen beschikbaar voor een geheel weekend en de prijzen beginnen vanaf € 99,-

Opzet van het festival

Tijdens het festival zullen de optredens plaatsvinden in twee tenten en twee stages. Dit festival heeft een camping waar je toegang tot hebt wanneer je festivalkaarten bezit. Er is een familie camping die is toegestaan voor grote groepen zoals families. Tevens is er een camping voor mensen die er van houden om na het genieten van de muziek in alle rust kunnen relaxen. Kijk hier handige informatie over festivals in Duitsland.

Festivalterrein

Op het terrein bevinden zich de verschillende plekken waar optredens worden gegevens. Ook zijn er speelplaatsen voor kinderen, chill-out ruimtes en food/non-food kraampjes. Het fijne van dit festival is dat het omgeven wordt door het Fühlinger meer. Hierin kan een frisse duik worden genomen. Er is ook gedacht aan gehandicapte mensen. Er worden namelijk aangepaste faciliteiten aangeboden zoals de toiletten.

Geschiedenis

Het Summerjam festival bestaat al sinds 1986 en vindt elk jaar plaats in het eerste of tweede weekend van juli. Omdat in de loop van de jaren het aantal bezoekers toenam, is de huidige locatie van het festival gekozen tot een die veel mensen kon opvangen. Sinds 1996 bezoeken jaarlijks meer dan 25.000 mensen Summerjam.

Line up voorgaande jaren

2014

Summerjam Festival Line Up 2014

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #World, 07Juli, Weekendfestival
 • Location
  Duitsland

Extra Informatie

Extra Informatie
 • Datum
  3 t/m 5 juli 2015
 • Locatie
  Keulen

Location

Summerjam Festival

Contact

Summerjam Festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht