Splendour in the Grass Festival

 • Australie Splendour in the Grass 2015
 • Splendour in the Grass Australie festival line up 2015
 • Splendour in the Grass Festival 2015
 • Australie Splendour in the Grass Festival 2015

Description

Description

Splendour in the Grass

Aan de andere kant van de wereld wordt in Australië het Splendour in the Grass festival gehouden, in the Byron Bay om precies te zijn. Dit jaar vind het van 24 t/m 26 juni plaats. Dit festival heeft al verschillende awards gewonnen en wordt beschreven als het grootste festival van Autralië. Slendour is gegarandeerd 3 dagen goede muziek en entertainment.

Wel eens naar Splendour geweest? Help andere festivalbezoekers en schrijf een recensie!

Line up 2015

Splendour in the Grass Festival 2015

Tickets

Kaarten kun je kopen voor 1 dag of voor het hele weekend. Daarnaast is er de extra optie om ook een kaartje voor de camping te kopen. Hiermee krijg je de complete festivalervaring.
Dagprijs: Vanaf €269,- Euro
Weekendprijs: Vanaf €269,- Euro

Parkeren op het parkeerterrein bij het festival is gratis. De prijzen die aangegeven worden zijn de prijzen van 2012. De prijzen van 2015 zullen later nog bekend gemaakt worden. Je kunt er ook voor kiezen om een VIP-kaart aan te schaffen. Hiermee heb je toegang tot verschillende afgesloten terreinen en relaxruimten. Daarnaast heb je ook toegang tot de VIP-toiletten en kun je relaxen met artiesten, media en andere experts die op het festival rondlopen en werken.

Camping

Bij het festival is ook een camping aanwezig. Bij de camping kun je kiezen uit verschillende overnachtingsmogelijkheden, voor een unieke slaapervaring. Je kunt een normale plaats op de camping reserveren, waar je zelf de tent meeneemt. Ook kun je slapen in een tipi, dit gedeelte heeft zijn eigen toiletten. Van de camping tot het festival is een korte afstand en gemakkelijk te lopen. Er zijn ook pendelbussen aanwezig. Daarnaast zijn er vlakbij de camping ook een supermarkt, bakker en een apotheek.

Festivalterrein

Naast het hoofdpodium zij er nog zes andere podia. Ook zijn er andere activiteiten op het terrein. Zo was er een Smirnoff Cocktail bar met DJ, konden er workshops gedaan worden en in het tipi-bos waren er verschillende muziekstijlen voor een unieke belevenis.

Geschiedenis

Speldour in the Grass werd voor het eerst georganiseerd in 2001. Toen waren er vooral Australische rockbands zoals Magic Dirt en Powderfinger. In 2002 was het aantal artiesten dat optrad al bijna verdubbeld en in 2010 en 2011 moest het festival verhuisd worden. Het festival is internationaal erg gegroeid. Met internationale bands, artiesten en natuurlijk bezoekers. Elk jaar weer zijn de kaarten eerder uitverkocht, wees er dus snel bij!

Line up voorgaande jaren

2014

Splendour in the grass festival 2014 Line Up

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Alternative, #Blues, #Dance, #Electronic, #Hiphop, #Indie, #Pop, #Rock, #World, 07Juli, Weekendfestival
 • Location
  Australië

Location

Splendour in the Grass Festival

Contact

Splendour in the Grass Festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht