Low Festival

 • Low Fe

Description

Description

Low Festival

In de kuststad Benidorm zal vanaf 24 tot en met 26 juli 2015 het Low Festival (voorheen Low Cost Festival) haar 6de verjaardag vieren. Het festival vindt plaats in Ciudad Deportiva Guillermo Amor, dit is officieel een sportlocatie. Het festival staat bekend om de verschillende pop, rock en indie-artiesten. Naast het festival zullen er strandfeest tijdens deze dagen. Het festival is goed te combineren met een zon- en strandvakantie in de buurt van Alicante, Valencia en Benidorm.

Kaarten

Voor dit festival kun je alleen kaarten kopen voor alle drie de dagen. Hierbij kun je kiezen uit drie verschillende kaarten. De goedkoopste weekendkaarten (€64,-), VIP-kaarten (€99,-) en nog extra luxe kaarten (€132). Met de duurdere kaarten heb je op het festival toegang tot meer plekken en meer comfort tijdens je verblijf. Met de VIP Pool kaart heb je toegang tot het zwembad. Met de VIP-kaart heb je toegang tot lounge zones op het festivalterrein.
Hiernaast zijn er ook speciale festivalkaarten te koop inclusief de busreis vanaf verschillende steden in Spanje. Kijk hier voor een overzicht van andere festivals in Spanje.

Line up 2015

De genres die op dit festival voornamelijk gehoord zullen worden zijn pop, rock en indie. Hier een greep uit de line up van dit jaar:

Low Festival 2015

Camping

Bij het festival zelf zal geen speciale camping zijn. Dit omdat Benidorm genoeg plaatsen heeft voor iedereen om te overnachten. In een hotel vlakbij het festival veld kun je al overnachten vanaf €15 euro per nacht en op een camping al vanaf €5 per nacht.

Festivalterrein

Het festival word gehouden in Benidorm in Ciudad Deportiva Guillermo Amor, dit wordt rondom dit festival gebruikt als een atletiekpark. Hier zullen er drie verschillende gebieden te vinden zijn met muziek. Op het festivalterrein is naast muziek ook een tabacowinkel, restaurant, zwembad (VIP pool) en 2 grote podia. Neem zeker je zwembroek mee en koel lekker af na het dansen!

Geschiedenis

Het Low Cost Festival is 7 jaar geleden in 2008 opgericht en zal dus dit jaar haar zevende verjaardag vieren. In deze jaren is het festival erg gestegen in bekendheid. In 2015 zullen er 5 podia zijn en in totaal meer dan 40 bands.

Line up voorgaande jaren

Line up 2014

lowfestival2014

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Dance, #Pop, 07Juli, Weekendfestival
 • Location
  Spanje
 • Tags
  Bezoekers: 20.000 - 40.000, Weekendticket: €50-€75

Extra Informatie

Extra Informatie
 • Datum
  24 t/m 26 augustus
 • Locatie
  Benidorm, Spanje

Location

Low Festival

Contact

Low Festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht