Krakow Live Music Festival

  • Live Music Festival Krakow
  • Live Music Festival Krakow

Description

Description

Kraków Live Music Festival

Het festival wordt gehouden in de Poolse stad Kraków van 20 t/m 22 Augustus. Op dit tweedaagse festival worden rond de 40.000 bezoekers verwacht, extra veel vergeleken met voorgaande edities omdat in 2014 het festival vanwege een gebrek aan sponsoren werd overgeslagen. Coke Live Music is inmiddels ook veranderd in Kraków Live Music Festival, omdat Coca Cola zich als hoofdsponsor heeft teruggetrokken.

De muziekgenres die je er vind zijn een mix tussen dance, alternative hip-hop en pop. Wat dit festival nog extra speciaal maakt is dat je als beginnend artiest je kan inschrijven om op te treden. Hierdoor kunnen onbekende bands en artiesten hun kunsten laten horen aan het grote publiek.

Hotels en hostels in Kraków

Voor een overzicht van goedkope hotels en hostels die je direct kan boeken, kan je terecht op deze pagina.

Line Up 2015

Aurora
BOKKA
Foals
Future Islands
Georgia
Kamp!
Kendrick Lamar
Low Roar

Ratatat
Rudimental
The Maccabees
Taco Hemingway
TV On The Radio
Wild Beasts

Camping

Vlakbij het festivalterein bevindt zich een camping. Je kunt er voor kiezen om een kaartje te kopen inclusief camping of je kunt ervoor kiezen om zelf een overnachting te zoeken in de stad. Om het ultieme festivalgevoel mee te krijgen kun je het beste overnachten op de camping. Dit scheelt ook in de kosten. Op camping van het festival kun je douchen met warm water, drankjes kopen, tafelvoetballen en internetten in het wi-fi café.

Festivalterrein

Het Coke Live Festival vind plaats net buiten de stad Kraków in Polen. Het ligt vlakbij een van de oudste militaire vliegvelden van Europa. Er is een speciaal parkeerterein aanwezig om te parkeren. Hier heb je een festivaltoegangsbewijs voor nodig. Dit kost 10 – 25 PLN per vervoermiddel.

Geschiedenis

In augustus 2006 vond dit festival voor het eerst plaats. Sinds het begin hebben op het festival veel bekende artiesten optreden zoals: Kanye, Interpol, Rihanne, 30 Seconds To Mars, The Roots en veel meer. Het begon met de muziekstijlen hip-hop, r&b en pop. In de jaren na 2006 is hier steeds meer rock bij gekomen.

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
  • Category
    #Dance, #Hiphop, #Pop, 08Augustus, Weekendfestival
  • Location
    Polen

Location

Krakow Live Music Festival

Contact

Krakow Live Music Festival
  • By Festivalfan
  • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht