Inox Park Festival

Description

Description

Inox Park Festival

Dit eendaagse elektronische festival vindt plaats in Parijs, Frankrijk. Het festival is geheel gefocused op elektronische muziek. Van de mainstream DJ tot aan de hardcore dupstep. Het festival is gegarandeerd een dag los gaan op elektronische muziek in ‘the city of love’. In 2015 vindt Inox Park Festival op 5 september plaats. Kijk hier voor meer festivals in Frankrijk.

Kaarten

Ondanks dat het maar 1 dag is heb je voor Inox festival wel de keuze uit drie verschillende kaarten. Je kunt kiezen voor een kaart gewoon voor het festival (vanaf €38), daarnaast kun je kiezen uit een VIP-ticket of een Premium Pack (vanaf €70). Met het VIP-kaartje heb je toegang tot speciale VIP-gedeelten, met lounge mogelijkheden en schone toiletten. Met het Premium Pack heb je ook toegang om backstage te komen, heb je voorrang bij de toegangspoorten en nog veel meer. De prijzen hiervan zijn nog niet bekend. Voor deze dag om nooit te vergeten kun je nu je kaartjes online kopen.

Line up 2015

Op het festival kun je genieten van 13 uur muziek op 3 podia met rond de 20-25 DJ’s. Line-up o.a.
STEVE ANGELLO, CARNAGE, BOB SINCLAR, JOACHIM GARRAUD, MERCER TOCADISCO, FLORIAN PICASSO, JON ROCCA, JACK PERRY,
SPOR, ETC!ETC!, DJ FRESH, TIGA, SKISM, DC BREAKS en KID LOKIZYS.

Festivalterrein

Op het festivalterrein zullen drie verschillende podia zijn. Hier kun je non-stop genieten van de elektronische muziek. Daarnaast is er ook voor ander entertainment naast de muziek gezorgd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kermisattracties. Op het terrein zijn er toiletten aanwezig en kun je op verschillende plaatsen eten en drinken kopen. Alles wat je nodig hebt voor een goede festivaldag.

Geschiedenis

De naam van het Inox Festival komt van het Franse word ‘Acier inoxydable’, dit betekend roestvrij staal. Het festival duurde oorspronkelijk 3 dagen en was opgezet door de eigenaar van een succesvolle club in Toulouse. Dit was in het jaar 2003. Daarna is het bekender geworden en een paar jaar geleden werd het Inox Park Paris geintroduceerd. Al verschillende grote namen hebben hier opgetreden. Dit festival is het bewijs dat Parijs meer te bieden heeft dan alleen maar romantiek.

Line up voorgaande jaren

2014

Inox Festival 2014

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Dance, #Electronic, #Techno, 09September, Dagfestival
 • Location
  Frankrijk
 • Tags
  Bezoekers: 10.000 - 20.000, Dagticket: €25 - €50

Extra Informatie

Extra Informatie
 • Datum
  5 september 2015
 • Locatie
  Toulouse, Frankrijk

Location

Inox Park Festival

Contact

Inox Park Festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht