Indian Summer Festival

 • Indian Summer Festival
 • Indian Suummer Festival 2015

Description

Description

Indian Summer Festival

Indian Summer Festival vindt jaarlijks plaats in juni. Het vindt plaats in Broek op Langedijk, om precies te zijn in het recreatiegebied Geestmerambacht. Voor Indian Summer Festival is duurzaamheid en het denken aan de natuur erg belangrijk. De afgelopen jaren is er al veel gedaan op het gebied van duurzaamheid maar dit jaar zal het festival voor het eerst geheel duurzaam zijn. Stages draaien bijvoorbeeld op groene stroom en de catering is biologisch. Vanaf dit jaar wordt betaling op het festival via polsbandje met chip gedaan. Je kan dit bandje bij de oplaadpunten opladen met PIN of cash. Zelfs aan rondjes geven is gedacht. Je kan losse chipkaarten krijgen waar je de gehele pot van jou en je vrienden op kan zetten!

Line up 2015

De line-up van Indian Summer Festival bestaat jaarlijks uit een mix van nationale en internationale artiesten. Ook is er elk jaar de mogelijkheid om je aan te melden als nieuw talent, de nieuwe talenten nemen het elk jaar tegen elkaar op en de winnaars zullen te zien zijn tijdens het festival. Hier een greep uit de line up van dit jaar:

indian summer festival 2015

 

Tickets

De tickets voor het festival zijn in verhouding tot andere festivals niet duur. Voor twee dagen inclusief camping ben je €89 kwijt. Voor een weekendticket zonder camping betaal je €64. Wanneer je alleen de zaterdag of alleen de zondag het festival wilt bezoeken betaal je €49.

Festivalterrein

Op Indian Summer Festival zijn dit jaar zes podia die een mix van pop, rock, dance en 80’s & 90’zullen bieden aan de bezoekers. Daarnaast is erg nog veel theaterspel te vinden op het festivalterrein. Voornamelijk op verschillende plaatsen tussen de podia.

Indian Summer Festival 2015

Camping

De eerste campingervaring kon je in 2013 opdoen op Indian Summer Festival en is inmiddels een groot succes. Want bij een festival hoort natuurlijk tegenwoordig chill kamperen! De camping voorziet je van alle voorzieningen die je je maar kunt wensen voor een festival. Wanneer je je auto meeneemt naar de camping dan is hiervoor ruimte naast de camping. Je kunt dan dagelijks via shuttlebusjes naar het festivalterrein worden gebracht. Je kunt ook met de caravan of camper komen, hiervoor betaal je €22,40. Je kunt ook het kampeerpakket aanschaffen. Hiervoor betaal je €85 euro en dan staat er op het kampeerterrein een tweepersoonstent, tweepersoonsluchtbed met twee slaapzakken klaar! Scheelt mooi wat sjouwwerk.

Geschiedenis

Indian Summer Festival was aanvankelijk een soort feest dat door familie en vrienden is georganiseerd met behulp van sponsors en vrijwilligers. Nu is het festival een professionele organisatie geworden.

Line up voorgaande jaren

2014

Indian Summer Festival 2014

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Dance, #Hiphop, #Pop, 06Juni, Weekendfestival
 • Location
  Nederland
 • Tags
  Bezoekers: 10.000 - 20.000, Weekendticket: €75-€100

Extra Informatie

Extra Informatie
 • Datum
  5 & 6 Juni
 • Locatie
  Langedijk

Location

Indian Summer Festival

Contact

Indian Summer Festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht