Free Your Mind Festival

 • Free Your Mind Festival 2015 Anhem Line Up
 • Free Your Mind Anhem Festival 2015 Line Up

Description

Description

Free Your Mind Festival

Free Your Mind Festival is een festival in het prachtige Arnhem met voornamelijk elektronische muziek en wordt dit jaar op 6 juni gehouden. Het festivalterrein bevindt zich aan de wal van de Rijn vlakbij de stad Arnhem. Een historische locatie is het zonder twijfel: Dit was de plek waar de strijd om Arnhem plaatsvond tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op het festival zelf kun je gemakkelijk switchen tussen muziek en relaxen, er zijn veel eet- en drinkmogelijkheden op het terrein en ook plekken waar je tot rust kunt komen als je door al het dansen het iets te warm hebt gekregen. De muziekgenres op het Free Your Mind festival variëren van techno en house tot dubstep. Binnen deze verschillende genres zullen bekende en minder bekende bands en artiesten optreden, denk daarbij ook aan lokale acts. Erg leuk als je een keer een andere DJ wilt zien!

Line Up 2015

Er zijn veel verschillende grote en kleine stages met diverse dance stijlen. Hier een greep uit de line up van dit jaar:

Free Your Mind Festival Line up 2015

Tickets

Een kaartje kost maar €28,40 en de laatste kaarten gaan de deur uit voor €35,-. Het festival is maar 1 dag, daarom zijn er niet veel verschillende kaarten verkrijgbaar. Ben je een echte fan van eendagsfestivals? Check dan onze speciale pagina voor Eendagsfestivals.

Festivalterrein

Het terrein van Free Your Mind ligt aan de Rijn. Hierdoor heb je het plezier van het water en van de muziek. Op het terrein kun je alles vinden wat je nodig hebt op een festival, van toiletten tot aan drinkgelegenheden. Vorig jaar is het terrein verplaatst naar een grasveld in plaats van op het zand. Dat zal ook dit jaar weer het geval zijn.

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Dance, #Electronic, 06Juni, Dagfestival
 • Location
  Nederland
 • Tags
  Dagticket: €20-€40

Location

Free Your Mind Festival

Contact

Free Your Mind Festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht