Frequency Festival

 • FM4 Frequency Festival Line Up 2015
 • FM4 Frequency Festival 2015

Description

Description

Frequency Festival

In 2015 zal het FM4 Frequency Festival (afgekort simpelweg Frequency) voor de zevende keer plaatsvinden. Het festival wordt georganiseerd door de grootste radiozender van Oostenrijk, genaamd FM4. Frequency wordt dit jaar gehouden in de stad St. Pölten in Oostenrijk van 20 t/m 22 Augustus. Vanwege het grote succes van het festival en de vele bezoekers is Frequency verplaatst naar deze stad. Van 2001 t/m 2008 vond het namelijk plaats op een andere locatie, in de stad Salzburg. Er worden jaarlijks rond de 60.000 nationale en internationale bezoekers verwacht. Op deze drie dagen festival kun je van verschillende muziekgenres genieten, zoals: Electro, jazz, indie, alternatief, rock, punk, metal en nog veel meer.

Sinds 2011 wordt er extra aandacht gegeven aan een groen festivalterrein, zoals je dat de laatste tijd op veel andere festivals ziet. Hierdoor is er ook de gelegenheid ontstaan om te kamperen op het GreenCamper gebied. Hier kun je lekker op een schoon veld kamperen en zal het veel stiller zijn dan op het normale campingterrein.

Tickets

Tickets voor het FM4 Frequency Festival kun je zowel in de voorverkoop aanschaffen als Deze zijn voor alle drie de dagen plus de camping verkrijgbaar voor €120,-. Hiernaast kunnen er ook speciale Vip, caravan en comfortkaarten te koop zijn. Daarnaast kun je dan ook per dag kaarten kopen. Wil jij meer weekendfestivals ontdekken? Kijk dan op Weekendfestivals.

Line Up 2015

De artiesten die zullen optreden op het festival verschillen van indie tot punk tot jazz en alles wat hier tussenin zit. Je kunt meer dan 100 verschillende artiesten verwachten! Artiesten die de vorige jaren optraden: System of a Down, Flogging Molly, Zeds Dead, Nils Hoffmann, Nick Cave & The Bad Seeds. Hier een greep uit de line up van dit jaar:

Frequencyfm4lineup2015festival

Camping

Bij dit festival is er voor het ultieme festivalgevoel ook een camping aanwezig. De campingovernachting is inbegrepen in de prijs voor het festival. Je kunt speciaal voor extra comfort kaartjes kiezen, of voor groene kaartjes voor op het Greencamper gedeelte. Daarnaast kun je, je eigen tent of caravan meenemen of er van te voren een reserveren. Er zijn veel mogelijkheden om het festival te beleven op de manier zoals jij dat wilt.

Festivalterrein

Op het terein zullen er zeven verschillende podia zijn. Daarnaast is er een dag- en een nachtveld. Hierdoor kun je de hele dag door blijven feesten. Tussen deze twee velden is er een bus voor het vervoer beschikbaar.

Geschiedenis

Toen het festival voor het eerst plaatsvond in 2001, stond het bekend als het Vienna City Festival. In dat jaar waren er 6 verschillende artiesten en vermaak voor 2 dagen. Na dit jaar moest het festival al meteen verplaatsen naar een grotere locatie, omdat er te veel bezoekers op afkwamen. Weer een jaar later was het uitgegroeid tot 4 verschillende podia en dit jaar zijn het er al 8. Er hebben in de afgelopen jaren al verschillende bekende artiesten opgetreden, zoals The Kaiser Chiefs en Metallica.

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Dance, #Hiphop, #Pop, 08Augustus, Weekendfestival
 • Location
  Oostenrijk
 • Tags
  Bezoekers: >60.000, Weekendticket > €150

Location

Frequency Festival

Contact

Frequency Festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht