Feest in het Park

 • Feest In het Park 2015 Oudenaarde België
 • Feest in het Park 2015 Line Up Oudenaarde
 • Feest in het Park Oudenaarde 2015 Line Up

Description

Description

Feest in het Park

Van 13 t/m 16 augustus 2015 zal het festival FI:HP (Feest In Het Park) weer plaatsvinden in Oudenaarde, een stad in België. Dit jaar is de 20e editie en dus pakt het festival extra uit met wat grotere en bekende artiesten uit Europa. Gelukkig is het Feest in het Park festival nog altijd geen massaal festival. Het wordt gehouden aan de oevers van het meer de Donk, vlakbij de stad Oudenaarde. Er worden dit jaar weer rond de 50.000 bezoekers verwacht, verspreid over 4 dagen festivalfeest. De muziekgenres verschillen van elektronische internationale bands tot kleinere bands uit België en Nederland. Vergeet je opblaasboot niet! Zo kun je lekker met je bier-of wijntje vanuit de rivier luisteren naar lekkere muziek.

Tickets

Het Feest in het Park festival hanteert een stijging in de ticketprijs naarmate het festival dichterbij komt. Er zijn veel mogelijkheden betreft het kopen van kaarten. Je kunt kiezen om alleen de vrijdag en de zaterdag te gaan, alleen de zaterdag en de zondag of gewoon een dagticket! Elk ticket kun je combineren met een campingpas. Voor de volledige festivalbeleving wordt natuurlijk aangeraden om een weekendticket te kopen gecombinerd met campingverblijf. De kaarten kun je ook nog bij de ingang van het festival kopen (wanneer deze nog niet uitverkocht zijn).

Line Up 2015

Op het festival zullen meer dan 70 bekende en minder bekende artiesten en bands optreden. Vorige jaren waren er artiesten zoals Aeroplane, Jamie Lidell en Chef’Special. In 2014 stond er o.a. Aloe Blacc (die o.a. samenwerkte met Avicii aan het nummer Wake Me Up), The Opposites en Macy Gray. Aan de line up van Feest in het Park festival 2015 zijn inmiddels meer namen toegevoegd: The Van Jets, Buraka Som Sistema, Safi & Spreej, Soldier´s heart, Scarecrow, Willow en Tubelight. Hier een greep uit de rest van de line up van dit jaar op Feest in het Park festival:
Feest in het Park Oudenaarde 2015 Line Up

Camping

Het campingveld zal zich op loopafstand bevinden van het festivalterein. Op dit terrein zullen verschillende faciliteiten zijn zoals: carrefourbus (supermarkt in een bus), douches, barbecuezone, feesttent, toiletten en elektriciteit om je mobiel op te laden. Je kunt kaarten kopen waar verblijf op de camping bij in zit, ook zijn deze kaarten appart verkrijgbaar. Wanneer de camping open is wordt binnenkort bekend gemaakt. Wanneer je geen campingspullen hebt of geen zin hebt om alles mee te nemen, kun je ook ergens een tent huren. Er mogen geen caravans, campers en auto’s op het terrein komen.

Festivalterrein

Het festivalterrein bevindt zich bij het meer de Conk, ook wel genoemd de Donkvijver. Dit meer ligt naast de stad Oudenaarde. Neem je opblaasboot mee om te genieten van het water in combinatie met het festival. Er zijn verschillende podia te vinden op het terrein, vorig jaar waren dit er 4.

Geschiedenis

In 1996 werd voor het eerst het festival FI:HP gehouden. Het is begonnen als een klein feest in het park, met typische 90s’ bands. Het is de jaren daarna hard gegroeid. Vandaag de dag is het een erg groot event met grote en internationale artiesten en bands.

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Alternative, #Dance, #Electronic, #Techno, 08Augustus
 • Location
  België
 • Tags
  Bezoekers: 50.000-75.000, Weekendticket: €50-€75

Extra Informatie

Extra Informatie
 • Locatie
  Oudenaarde, België

Location

Feest in het Park

Contact

Feest in het Park
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht