Dekmantel Festival

 • Dekmantel 2015 Line Up Amsterdam Festival
 • Dekmantel 2015 Line Up Amsterdam Festival
 • Dekmantel 2015 Line Up Amsterdam Festival

Description

Description

Dekmantel Festival

Dit gave techno weekendfestival vindt in 2015 voor de derde keer plaats en trok de afgelopen keer zo´n 5.000 bezoekers per dag. Het festival wordt georganiseerd door The Dekmantel Collective, een Nederlands bedrijf dat een record label is en daarnaast ook al vele indoor club events in Amsterdam heeft georganiseerd. Van 30 juli tot 2 augustus kan je genieten van de beste techno DJ´s electronic en vernieuwende artiesten in het Amsterdamse Bos.

Tickets

Het Dekmantel Festival wil graag een kleine, intieme sfeer behouden. In ieder geval voor het eerste jaar. Er zijn daarom maximaal 5000 kaarten te koop per festivaldag. Kaarten zijn online te koop op de website van Dekmantel Festival. Een ticketdagticket kost in 2014 €42-. Je kan er ook voor kiezen om drie dagen naar het festival te gaan. Voor een ticket waarmee je drie dagen toegang krijgt (zonder camping) betaal je €105,-.

Line up 2015

Tijdens de drie dagen van het festival komen er vele bekende en nieuwe artiesten voorbij. Ook veel Nederlands talent uit de scene krijgt een plaats op het festival. De muziekstijl is vooral electronic/techno.
Dekmantel Festival Line Up 2015

Locatie

Dekmantel Festival vindt plaats in het Amsterdamse Bos. Het Amsterdamse bos is een kunstmatig aangelegd bos dat zich tussen Amsterdam en Amstelveen bevindt. Het bos is drie keer groter dan Central Parc in New York en daarmee een perfecte festivallocatie vlakbij onze hoofdstad!

Reisinformatie

Het Amsterdamse Bos is goed bereikbaar. Vanaf het Vondelpark in Amsterdam is het bijvoorbeeld slechts 15 minuten fietsen. Er zijn daarnaast vele bussen die langs het park rijden en er gaat een pontje vanuit Amsterdam-West. Ook met de auto is het bos goed bereikbaar en het parkeren op het terrein is gratis. Alle informatie over de bereikbaarheid van het Amsterdamse Bos vindt je op de website van het Amsterdamse Bos.

Geschiedenis

Dekmantel is in 2007 opgericht door een groep vrienden die het tijd vond voor een verandering in de Amsterdamse muziekwereld. Ontevreden over de muziek die er aangeboden werd in de Amsterdamse uitgaanswereld begonnen ze met het organiseren van kleine feesten die al snel uitgroeiden tot feesten in bijvoorbeel Paradiso en Trouw. Na het opstarten van een record label in 2009 is het 2013 tijd voor het eerste Dekmantel Festival. In 2014 wordt het festival opnieuw georganiseerd.

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Electronic, #Techno, 08Augustus, Weekendfestival
 • Location
  Nederland

Location

Dekmantel Festival

Contact

Dekmantel Festival
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht