Amsterdam Dance Event

Description

Description

Het Amsterdam Dance Event is het grootste elektronische muziekplatform en het grootste club festival in de wereld voor alles wat met elektronische muziek te maken heeft.

Conferentie

Het ADE bestaat uit een conferentie, waar de wereldwijde muziekindustrie op 9 thematisch ingedeelde onderdelen inzichten verbindt en elkaar inspireert.

Playground

Daarnaast is het een zogenaamde playground waar allerlei lifestyle programma onderdelen overal in de stad plaatsvinden, zoals hardware presentaties, mode, films, en interactieve debatten en promotionele activiteiten.

Festival

Het festival is met meer dan 450 events, meer dan 2000 DJ’s op 5 dagen in 115 clubs absoluut het drukste en meest inspirerende festival in de wereld. Er komen meer dan 365.000 bezoekers vanuit de hele wereld.

Acts

Het programma is zeer uiteenlopend en door het grote aantal locaties verwijzen we voor de programma’s naar de ADE website.

Bekijk het programma

Per Artiest

Per locatie

Op de kaart

Winactie

In samenwerking met Bash, de app waarmee je iedere dag kaarten kan winnen voor de beste festivals en clubavonden, geven we 5×2 tickets weg voor het openingsfeest in Panama. Doe nu mee via dit Facebookbericht.

Meer over Bash

Bash is een superleuke app waarmee je iedere dag kaarten kunt winnen voor de leukste festivals en clubavonden. Je speelt het spel  spin the bottle  en ziet direct of je gewonnen hebt. Je kunt de app downloaden en je maakt direct kans.

Comments

comments

Video

Video

Contact

Contact
 • Category
  #Dance, #Electronic, #Techno, 10Oktober, Weekfestival
 • Location
  Nederland

Extra Informatie

Extra Informatie
 • Datum
  19 oktober tot 23 oktober
 • Tijden
  De hele dag
 • Locatie
  Amsterdam
 • Prijzen
  Van gratis tot een passe partouts voor meer dan 1000 euro

Location

Amsterdam Dance Event

Contact

Amsterdam Dance Event
 • By Festivalfan
 • Email: info@festiworld.nl

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht